Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bozkırın nazar boncuğu minik Eylül!

Bozkırın nazar boncuğu minik Eylül!
0
47

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
bozkirin_nazar_boncugu_minik_eylul_1623400950_3154.jpg

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi Kargın Köyünü cumhuriyet tarihinde birinci kez bir vali ziyaret etti. Bozkırın nazar boncuğu üzere duran minik Elif'i sevmelere doyamayan Vali Ayhan, Eylül'e bebek armağan edip harçlık verdi.

Soyları Oğuzların 24 uzunluğundan biri olan Kargın Uzunluğundan gelen Sivas'ın Kargın Köyü sakinleri, köylerinde birinci kez vali ağırladı. Sivas Valisi Salih Ayhan'ın ziyaret ettiği köylüler klâsik kıyafetleriyle Valiyi karşıladı.

"SAYIN VALİM BİR AYRANIMIZI İÇ"

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi Güneykaya Beldesine giden Sivas Valisi Salih Ayhan, burada gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinin akabinde ve GES santrali açılışı yaptı. Vali Salih Ayhan'ın yanına giden Kargın Köy Muhtarı Hacı Erdoğan; "Bizim köyümüze cumhuriyet tarihinde hiç vali gelmemişti.

Bende valimizin yanına gidip 'Sayın valim birde bizim köye gelip bir ayranımızı içseniz' dedim. Valimizde sağ olsun ayran olurda ben hiç gelmez miyim' dedi. Ben köylülere valimizin geleceğini haber ettim.

Valimiz köye geldi sıkıntılarımızı ve isteklerimizi kendisine anlattık. Hepsini not aldırdı. Evvelden valiliğin önünden geçemezdik artık vali köylünün ayağına geliyor. Bundan daha hoş ne olabilir ki" dedi.

858,496Konular
982,148Mesajlar
30,092Kullanıcılar
isacan6791Son üye
Üst Alt