Brad Pitt Oyunculuğu Bırakacağını Söyledi Brad Pitt,Oyunculuğu Bırakacak mı ? Dünya çapında ünlü bir actor olan ve çoğu bayanın hayran olduğu(ideal erkek tipi seçilmişti bir arabradpittoyunculugubirakacaginisoyledi5c4e7c434c3c5alt ) :wwwbilgilihocamcomgülünçresimler45915kizlarinsevgilisibradpitthtml geçtiğimiz günlerce oyunculuk kariyerine son noktayı koyacağını söyledi Kendi fikrimi söylemem gerekirse ben beğenmiyorum kendisini siz hanımlar ne düşünüyorsunuz sizce yakışıklı mı ?bradpittoyunculugubirakacaginisoyledi5c4e7c434c3c5alt Acilen haberin tamamını ekleyeyimbradpittoyunculugubirakacaginisoyledi5c4e7c434c3c5alt 1548647486 1548647486 bradpittoyunculugubirakacaginisoyledi5c4e7c43d4bb9bradpittoyunculugubirakacaginisoyledi5c4e7c43d4bb9 bradpittoyunculugubirakacaginisoyledi5c4e7c43d4bb9 Hollywood’un en kayda değer isimlerinden Brad Pitt, oyunculuk kariyerine son noktayı koymaya hazırlanıyor Eğlence sektöründeki gelişmelere yer veren E!Online’ın haberine göre Pitt, Avustralya’da yayımlanan ’’60 Minutes’’ adlı TV programına verdiği röportajda oyunculuğu 3 yıl içinde bırakmayı planladığını açıkladı 47 yaşındaki Pitt, oyunculuğu 50 yaşına geldiğinde bırakacağını ve kamera arkasına geçeceğini belirterek, ’’İşin yapımcılık kısmında yer almak, hikayeler yaratmak ve parçaları bir araya getirmek bana aslında keyif veriyor’’ dedi Ünlü aktris Angelina Jolie ile üçü öz, üçü Kamboçya, Etiyopya ve Vietnam’dan evlat edinilmiş 6 çocuğu olan Pitt, yakın gelecekte ailesini genişletmeyi düşündüğünü de belirtti