Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Brad Pitt ünlü markanın reklam yüzü oldu!

Brad Pitt ünlü markanın reklam yüzü oldu!
0
126

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
brad_pitt_unlu_markanin_reklam_yuzu_oldu_1579168811_4599.jpg

Ünlü oyuncu Brad Pitt, İtalyan erkek giysi moda hanesi Brioni’nin reklam yüzü oldu.

İtalyan erkek giysi moda meskeni Brioni’nin 2020 İlkbahar kampanyasının reklam yüzü olan ünlü aktör Brad Pitt, tıpkı vakitte hudutlu sayıda ekip elbise ve şahsi etiket içeren smokinin de dahil olduğu şahsi eser serisini de çıkarıyor.

haSeP_1579168210_5023.jpg

Pitt Brioni reklamı hakkında “Her devir Brioni’nin şık ve devirsiz dizaynlarına hayran olmuşumdur" biçiminde açıklama yaptı.

cK4Ey_1579168314_1258.jpg

HEPİMİZ CÜRÜM YAPARIZ!

Başarılı oyuncu Brad Pitt, 20 yıldır ağlamadığı açıklamalarıyla gündeme ses getirmesinin akabinde kusur ve yanlış atılan adımlardan bahsetti. İşte, ünlü yıldız Brad Pitt'in, Interview mecmuasına açıklamaları...

amWuf_1575444624_7006.jpg

Brad Pitt,"Aşırı kademede yargılayıcı ve kişilere güya onlar tek kullanımlıkmış üzere davrandığımız günlerden geçiyoruz. Yanlışların üzerine her devir çok büyük kıymetler atfediyoruz ve odaklanıyoruz. Bu, bir kişisi tanımlayan şeydir. Hepimiz cürüm yaparız. Fakat akabinde elimizden ne gelir? Güya bu durumla pek ilgilenmiyor üzereyiz.“Ben de kişim. Bizler bir gaye peşinde koşuyoruz ve hayatın manasını sorguluyoruz. Elde ettiğimiz iki şey var: Yaratıcı kalmak ve sevdiklerimizle birlikte olmak" biçiminde konuştu.

20 YILDIR AĞLAMIYORUM!

Pitt,“Neredeyse 20 yıldır ağlamadım. Artık, son devirlerde, kendimi daha çok duygulanmış buluyorum. Evlatlarım, arkadaşlarım ve haberler beni duygulandırıyor. Yalnızca duygulanıyorum" formunda şaşırtan bir açıklama yaptı.

L1uMQ_1575444766_0405.jpg

Duygulanmaya başlamasının bir uyanış olduğunu söz eden Pitt,“Bunun güzel bir işaret olduğunu düşünüyorum. Nereye gittiğini bilmiyorum, fakat âlâ bir işaret olduğunu düşünüyorum" diyen oyuncu, daha evvel yaptığı röportajlarında, Angelina Jolie ile ayrılıklarını vefata benzetmişti.

KARİYERİNE AIT AÇIKLAMALARI;

Ünlü oyuncu Angelina Jolie ile ayrılığı sürecinde güçlükle günler geçiren Brad Pitt son devirlerde Bir Vakitler Hollywood'da sineması ile gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda GQ mecmuasıyla yaptığı röportajda verdiği çarpıcı cevaplarla gündeme ses getirdi. Toplumsal medyada yankı uyandıran hayatına ve kariyerine ait açıklamalarıyla Pitt, dikkatleri üzerine topladı.

0hsqn_1571298462_5765.jpg

"Kişisel deneyimlerimi, mizah anlayışımı, acılarımı, mahcubiyetlerimi... Christian Bale ya da Tom Hardy’yi seyrederken, onların başardığını başaramayacağımı düşünürüm. Seyretmeye bayılıyorum ancak o rollerin içine giremem. Ben de kendi ortamımda bu türlü benzersiz olmak istiyorum.”

d7IrN_1571298616_1905.jpg

“Leo ile geçen gün sohbet ediyorduk. 90’ların sonu ya da 2000’lerin başıydı herhalde, farklı rollerin peşinde koşuyordum lakin hayallerimdeki kadar farklı bir hayat yaşamadığımı fark ettim.”

5WCFI_1571298672_59.jpg

"Belki de yalnızca yaşlanıyorum. Olağan ya, yaşlılık işte, devrin daha çok farkında oluyorsun, yeterli ve berbat daha çokça tecrübeye sahipsin, kişileri daha uygun tanıyorsun. Kar ya da kayıp olarak düşündüğün şeylerin aslında çok da mühim olmadığının farkına varıyorsun. Kiminle nasıl vakit geçirdiğin ehemmiyet kazanmaya başlıyor.”

"FİLMDE OYNAMAK BOKS YAPMAYA BENZER!"

HdCGU_1571298728_8642.jpg

“Her sahnenin çekimi boks ringinde olmaya benzer” diyen Pitt, “Hazırlanır ve beklersin, eldivenlerini geçirirsin eline ve ringe yürürsün. ‘Set hazır’ derler, ringe çıkarsın, üç dakikada yapabildiğinin en düzgününü yaparsın. Her vakit beklediğin üzere gitmez işler, yumruk da noktasın, konuma de düşersin lakin hakikaten dövüştüğün sürece kazanmışsın demektir” halinde açıklama yaptı.

"ROL KESMİYORUM!"

60LNQ_1571298880_0279.jpg

“Neticede o bir aktör’ dedikleri vakit hudut oluyorum, güya rol kesiyormuşum üzere. Meğer bir role bürünmek onu gerçek kılmaktır” açıklaması ile kariyeri hakkındaki söylentilerin önünü kesti.

gJXCA_1568882689_2248.jpg

55 yaşındaki başarılı oyuncu Pitt,"Hep enteresan hayatlar yaşayan rolleri tercih ediyorum. Zira benim hayatım tam tersiydi" açıklamasıyla hayatının sıkıcı olduğunu tabir eden cümlelere konum verdi.

858,497Konular
982,018Mesajlar
30,000Kullanıcılar
İlyasaga04Son üye
Üst Alt