Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Brezilyanın Yonetim Şekli

Brezilyanın Yonetim Şekli
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Brezilya'nın Yonetim Şekli

Brezilyanın Yonetim Bicimi

Brezilya ya da resmi adıyla Brezilya Federal Cumhuriyeti, Guney Amerika'da yer alan, kıtanın en buyuk ve en kalabalık ulkesidir Uzun bir Atlas Okyanusu kıyısı vardır Komşuları, guneyden kuzeye: Uruguay, Arjantin, Paraguay, Bolivya, Peru, Kolombiya, Venezuela, Guyana, Surinam, Fransız Guyanası'dır (Ekvador ve Şili haric tum Guney Amerika ulkeleriyle komşudur)

Guney Amerika kıtasının en buyuk ve en kalabalık ulkesi olan Brezilya Federal Cumhuriyetle yonetilmektedir

kaynak:wikipedia

Similar threads

Brezilyanın Komşuları Kimlerdir Brezilya Hangi Ulkelere Komşudur Brezilya dunyanın daha cok futbolu ve sambasıyla tanıdığı bir ulke Guney Amerika'da yer alan, kıtanın en buyuk ve en kalabalık ulkesi olan Brezilyanın uzun bir Atlas Okyanusu kıyısı vardır Komşuları , guneyden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Brezilyanın Geleneksel Kıyafeti Brezilyanın Yoresel Kıyafetleri Brezilya Guney Amerika'da yer alan, kıtanın en buyuk ve en kalabalık ulkesidir Uzun bir Atlas Okyanusu kıyısı vardır Komşuları, guneyden kuzeye: Uruguay, Arjantin, Paraguay, Bolivya, Peru, Kolombiya, Venezuela, Guyana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Brezilyanın Ozellikleri Brezilyanın Genel Ozellikleri Nelerdir Brezilya, Guney Amerika'da yer alan, kıtanın en buyuk ve en kalabalık ulkesidir Uzun bir Atlas Okyanusu kıyısı vardır Komşuları, guneyden kuzeye: Uruguay, Arjantin, Paraguay, Bolivya, Peru, Kolombiya, Venezuela, Guyana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Brezilyanın Coğrafi Konumu Nedir Brezilyanın Coğrafi Konumu Hakkında Bilgi Brezilya Portekizce Guney Amerika'da yer alan, kıtanın en buyuk ve en kalabalık ulkesidir Uzun bir Atlas Okyanusu kıyısı vardır Komşuları, guneyden kuzeye Uruguay, Arjantin, Paraguay, Bolivya, Peru, Kolombiya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Brezilyanın Başkenti Brasilia Nerededir Guney Amerikanın bir ulkesidir Brezilyanın komşuları, guneyden kuzeye: Uruguay, Arjantin, Paraguay, Bolivya, Peru, Kolombiya, Venezuela, Guyana, Surinam, Fransız Guyanası'dır (Ekvador ve Şili haric tum Guney Amerika ulkeleriyle komşudur)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt