Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Brokolili Sebze

Brokolili Sebze

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Brokolili Sebze Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet orta boy brokoli
*1 adet kuru soğan
*2 diş sarımsak
*2 adet yeşil biber
*1 adet patates
*2 adet orta boy havuç
*2 yemek kaşığı zeytinyağı
*İstenilen baharatlar
*Tuz

Brokolili Sebze Tarifi Yapılışı Merhabalar gayet lezzetli ve sağlıklı bir yemek yada salata türünü paylaşmak istiyorum sizinle, salatada dedim çünkü zeytinyağlı olduğu için bulunduğum ülkede ekşileyip salata olarak ta servis ediliyor ama ben diyetimde yemek olarak tercih ediyorum ?? seçim sizin buyrun;
Öncelikle genişçe bir tava seçip zeytinyağımızı ekliyoruz daha sonra soğanı hafif kızartıyoruz üzerine sarımsak ekleyip patateslerimizi ekliyoruz, (soğan sarımsak patates tamamen tercih, dilerseniz ekleyip çıkarmalar yapabilirsiniz) bir kaç tur çevirdikten sonra biberlerimizi, havuçlarımızı ve brokolimizi ekliyoruz, renkleri solana kadar hafif kısık ateşte soteliyoruz, bu işlem tahmini 10 sürüyor çok fazla ısıya maruz bırakılınca sebzeler değerini kaybediyor o yüzden hafif diri kalacak şekilde oluyor ve servise hazır, dilerseniz yoğurtla dilerseniz farklı şekilde ekşili salata tarzı olarak ta sunabilirsiniz
Not: sebzelerin büyüklükleri doğranış şekilleri, sunum vs tamamen size kalmış ?? ))
Afiyet şifa olsun ??

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt