iltasyazilim
FD Üye
Browni Tarifi İçin Malzemeler
*2 yumurta
*Yarım su bardağı sıvı yağ
*Yarım su bardağı tozşeker
*1 su bardağı süt
*1 su bardağı un
*3 yemek kaşığı kakao
*1 kabartma tozu
*1 paket vanilya
Sosu İçin;
*2 su bardağı süt
*1 su bardağı tozşeker
*2 yemek kaşığı kakao
*
Browni Tarifi Yapılışı
1
*Öncelikle kekimizi yapıyoruz
*Ben hiç bir malzemeye öncelik vermeden yapıyorum, bütün keklerimi hiç abartmaya gerek yok yok yumurtayı çırpın şekeri ekleyin boşverin arkadaşlar denedim ve inanın hiçbir farkı olmadı
*Kek için yazılan malzemeleri hepsini ekleyip ilk önce kaşıkla sonra mikserle iyice çırpıyoruz
*Kare borcamı yağlayıp keki boşaltıyoruz, önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında yaklaşık 20 dk pişiriyoruz
*Kek pişerken de sosu için verilen malzemeyi tencereye koyup devamlı karıştırarak kaynatıyoruz
*Kek çıkınca kare dilimler yapıp sosumuzu her yere gelecek şekilde döküyoruz ,soğuyunca servis ediyoruz
*Afiyet Olsun*??
*2 yumurta
*Yarım su bardağı tozşeker
*1 su bardağı süt
*1 su bardağı un
*3 yemek kaşığı kakao
*1 kabartma tozu
*1 paket vanilya
Sosu İçin;
*2 su bardağı süt
*1 su bardağı tozşeker
*2 yemek kaşığı kakao
*
Browni Tarifi Yapılışı
1
*Öncelikle kekimizi yapıyoruz
*Ben hiç bir malzemeye öncelik vermeden yapıyorum, bütün keklerimi hiç abartmaya gerek yok yok yumurtayı çırpın şekeri ekleyin boşverin arkadaşlar denedim ve inanın hiçbir farkı olmadı
*Kek için yazılan malzemeleri hepsini ekleyip ilk önce kaşıkla sonra mikserle iyice çırpıyoruz
*Kare borcamı yağlayıp keki boşaltıyoruz, önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında yaklaşık 20 dk pişiriyoruz
*Kek pişerken de sosu için verilen malzemeyi tencereye koyup devamlı karıştırarak kaynatıyoruz
*Kek çıkınca kare dilimler yapıp sosumuzu her yere gelecek şekilde döküyoruz ,soğuyunca servis ediyoruz
*Afiyet Olsun*??