iltasyazilim
FD Üye
Brownie Kurabiye Ve Karamelli Sadem Tarifi İçin Malzemeler
*125 gram tereyağı veya margarin
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 adet yumurta
*3 su bardağı un
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilya
*1 çay bardağı pudra şekeri
ŞERBETİ İÇİN ;
*1 5 su bardağı su
*1 su bardağı şeker
*23 damla limon suyu
Brownie Kurabiye Ve Karamelli Sadem Tarifi Yapılışı Öncelikle şerbeti kaynatıp soğumaya bırakalım Şimdi de hamurumuza geçelim Hamurumuzun malzemelerini koyup güzelce yoğuralım Ele yapışmayacak kıvam alınca hamuru ikiye bölelim Birine kakao ekleyelim Diğeri sade olarak küçük küçük elimizde yoğuralım 10 dk piştikten sonra fırından çıkaralım 1 dk sonra şerbetimizi güzelce dökelim Şerbet iyice çektikten sonra ben kakaolunun üzerine antep fıstığı tozu sade olanın üzerine karamel sosu ile süsledim Siz dileğinize göre yaparsınız Afiyet Olsun
*125 gram tereyağı veya margarin
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 adet yumurta
*3 su bardağı un
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilya
*1 çay bardağı pudra şekeri
ŞERBETİ İÇİN ;
*1 5 su bardağı su
*1 su bardağı şeker
*23 damla limon suyu
Brownie Kurabiye Ve Karamelli Sadem Tarifi Yapılışı Öncelikle şerbeti kaynatıp soğumaya bırakalım Şimdi de hamurumuza geçelim Hamurumuzun malzemelerini koyup güzelce yoğuralım Ele yapışmayacak kıvam alınca hamuru ikiye bölelim Birine kakao ekleyelim Diğeri sade olarak küçük küçük elimizde yoğuralım 10 dk piştikten sonra fırından çıkaralım 1 dk sonra şerbetimizi güzelce dökelim Şerbet iyice çektikten sonra ben kakaolunun üzerine antep fıstığı tozu sade olanın üzerine karamel sosu ile süsledim Siz dileğinize göre yaparsınız Afiyet Olsun