Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Brüksel lahanalı Pilav Tarifi Resimli

Brüksel lahanalı Pilav Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Brüksel lahanalı Pilav nasıl yapılır


Brüksel lahanalı Pilav için zorunlu malzemeler:

2 su bardağı pirinç
3 su bardağı tavuk suyu
300 gr brüksel lahanası
4 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, tane karabiber




Yapılışı:

Pirinci ayıkladıktan sonradan tuz sıcak suda yarım saat bekletin Yıkayıp, suyunu süzün Lahanaların dış kabuklarını ayıklayıp yıkadıktan daha sonra tuz kaynar suda yumuşayana değin haşlayın Suyunu süzdükten sonradan, 1 çorba kaşığı tereyağında sote edin

Bir tencereye 3 çorba kaşığı tereyağı koyup, hafif kızdırın Tavuk suyu, tane karabiber ve tuz ilave edip kaynatın Pirinci ekleyin, kaynamaya başladıktan sonradan ocağı kısıp, pilavın suyunu çektirin Haşlanmış lahanaları pilavın üzerine dizin Kapağını kapatıp, 12 saat dinlendirin Brüksel lahanalı pilavı harmanladıktan daha sonra sıcak olarak servis yapın *
 
858,498Konular
982,051Mesajlar
30,034Kullanıcılar
hasim61Son üye
Üst Alt