Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu Akşam Hüzünlendim Yine

Bu Akşam Hüzünlendim Yine
0
172

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
bu akşam hüzünlendim yeniden
kaderim kader değilki gülmek neyime
geceler sabahı kovaladı yeniden
neye elimi atsam kurudu kırıldı yine
benim bu dünyada ne işim var diye düşünmekden yeniden
saçlarıma aklar düşdü tekrar
ne anam ne banam kaldı gerçeğimde düşümde
bu akşam hüzünlendim yeniden
arkadaş desen gül gibi soldular elimde
ben durlara duvarlar bana bakar oldu yine
artık hayatımda renk kalmadı herşey monoton
bir yarim vardı oda terk etti yine
benim bu dünyada yaşamak neyime
allahım alsan canımıda bitse bu ızdırap
bu garip kuluna tek çare sen olursun yine
bu akşam hüzünlendim yine

Tusun@mi *

Similar threads

bu akşam huzunlendim yine kaderim kader değilki gulmek neyime geceler sabahı kovaladı yine neye elimi atsam kurudu kırıldı yine benim bu dunyada ne işim var diye duşunmekden yine saclarıma aklar duşdu yine ne anam ne banam kaldı gerceğimde duşumde bu akşam huzunlendim yine arkadaş desen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
2019 Facebook Yalnızlık Sözleri Bu yazı 2019 facebook yalnızlık sözlerine yer vermektedir Yalnızlık paylaşılmaz paylaşılsa yalnızlık olmaz demiş ünlü şair Özdemir Asaf Ara Sıra her insan yalnız kalmayı tercih eder ve gereklilik duyar lakin bu bir zaman sonradan insana acı gelmeye başlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Türk Sanat Müziği Şarkıları İsimleri Türk Sanat Müziği Şarkıları Aşkımı bilmedin Aşkımın birincil baharı Aşkın kanununu Aşığım sana Aşık oldur Kaplumbağa Kabuğu girdim ay çıktı Kaplumbağa Kabuğu girdim kamışa Bağdat yolu Bahar bitti sonbahar bitti Bahar geldi gül açıldı Bahar gelmiş neyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
KoLeRa&SaGoPa MİX bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım dr mahmut uçar dr mahmut uçar haberleri facebook kimdir SEN NASIL BİR İNSANSIN Yağdı yağmur aktı su baskını Doğdu Eylül'ün kızı ESEN Günün sürpriz ismi Ehlen ve Sehlen Fazla vakit kaybetti deve pireyle Ben de küçüktüm eskide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt