Popüler altcoin Cardano (ADA), geçen yıl çok büyük bir yükseliş yaşadı. Kripto para birimi %3.200’ün üzerinde arttı. Altcoin, lider kripto para birimi Bitcoin de dahil olmak üzere diğer tüm kripto paraları performansı ile geride bırakıyor. Cardano’nun son birkaç ayda kaydettiği muazzam yükselişe rağmen, analistler ileride daha fazla büyüme olduğuna inanıyor.
İnanılmaz! Popüler altcoin ADA diğer tüm kripto para birimlerini geçti
Size bir şok gibi gelebilir, ancak Cardano‘nun ADA’sı geçen yılki performans açısından diğer büyük kripto para birimlerinin çok ilerisindedir. Bu başarı, Compound Capital Advisors’ın kurucusu ve CEO’su Charlie Bilello tarafından davurgulandı. Charlie Bilello, geçtiğimiz yıl en iyi perfromans gösteren on kripto para birimini derledi ve sonuçları 10 Nisan’da Twitter’da paylaştı. Ayrıca paylaşım, ABD doları ve altın için göstergeler içeriyordu.
Ünlü CEO, kripto para birimi liderlik tablosunda altıncı sırada yer alan Cardano’nun geçen yıl %3.290 kazanç elde ettiğini kaydetti. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Binance Coin (BNB) %3.058’lik bir getiri ile ikinci sırada geliyor. Kripto para, kısmen merkezi olmayan finansmanı (DeFi) destekleyen Binance Smart Chain’ın başarısı nedeniyle son zamanlarda olağanüstü iyi performans gösterdi. BNB’yi yıllık %1.353 getiri ile Polkadot (DOT) izliyor.
Ben Armstrong, ADA’nın Ekim sonuna kadar 8 dolara çıkmasını bekliyor
Buna karşılık, Bitcoin aynı zaman dilimi içinde %728 kazanç elde etti. Fiziki muadili altın sadece %3 kazanırken, dolar %8 kayıp üzerinde duruyor. Önde gelen YouTuber ve kripto stratejisti Ben Armstrong’a göre, ADA önümüzdeki altı ay içinde artmaya devam ederken short’çular ve şüphecilerle dalga geçecek. Ben Armstrong, kripto para biriminin kâr elde etmeye boyun eğmeden önce 31 Ekim 2021’e kadar imrenilen 8 dolar işaretine ulaşacağını tahmin ediyor. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Altcoin döngüsünün sonunda, sanırım Cadılar Bayramı civarında olacak, Cardano’nun 8 dolara ulaştığını görebiliyorum. Birçok insanın 10 dolara ulaşmasını istediğini görebiliyorum. Ve sanırım 8 ile 9 dolar arasında, insanlar kâr etmeye başlayacak ve bu bir şekilde son olacak. Şimdi bazı kurumların Cardano’ya baktığını görüyoruz. Ve bunun bir nedeni olduğunu düşünüyorum. Uzun vadeli oyunu, yavaş yol haritasını anlıyorlar..