Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu anakart bu sistemi uyarmı?

Bu anakart bu sistemi uyarmı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar anakartın sitesi bu:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

sizce bu anakart bunlara uyarmı?

kasa:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

sizce bu pc nin parçaları birbirine uyarmı?
ayrıca korktuğum ikinci şey ramişlemcianakart 3 lüsü uyarmı?
lütfen yardım edin

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, Benim şuan anakartımda takılı olan 4 gb ram'im var 2 gb daha ekleme yapacağım fakat yeni alacağım ram'in markası farklı Sizce uyarmı ? Çöpe gitmesin sonra Anakartım MSI B75MAP45 (MS7798) Şuanki RAM Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız :Bu anakarta Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız :Bu ekran kartı uyarmı
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
arkadaşlar ramı yükseltmek istiyorum şuan anladğım kadarıyla üzerinde 2*2gb 1333mhz ram var en fazla kaç gb ram ve kaç mhz ram takabilirim 2*4gb 1600mhz uyarmı acaba ? Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
arkadaşlar ramı yükseltmek istiyorum şuan anladğım kadarıyla üzerinde 2*2gb 1333mhz ram var en fazla kaç gb ram ve kaç mhz ram takabilirim 2*4gb 1600mhz uyarmı acaba ? Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,464Konular
981,136Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt