Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu armağan düşüncem nasıl acaba ?

Bu armağan düşüncem nasıl acaba ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yıldönümümüz yaklaşıyor Kız arkadaşıma yoğun duygular yaşatacak birşeyler almak istiyorum Sevgimi yansıtmak istiyorum Sevgimi zaten yansıtıyorum oda biliyor lakin özel bir an olmasını istiyorum

Düşündüğüm hediye şu :

Bir orta boyutlu kutu var İçinde bir küçük hediye paketi içinde yusufçuk modelli bir çift küpe ve bir tane en çok beni sev adlı kitap Küpenin olduğu minik kutuyu açtıgında bir yazı cıkacak orada yusufçuk tutkuyu,bağlılığı,sadakati temsilcilik eder ve bizde birbirimize karşı hep böyle olalım vs gibi bir yazı yazıcam daha hazır yok Sonradan kutunun içindeki öteki hediye kitap En fazla beni sev adlı kitabın her sayfasından bir harf işaretleyerek son sayfasına kadar anlamlı bir cümle kurmayı düşünüyorum Son olarak bir video çekecem 1 sene içinde neler yaşadık neler yaptık ve ona karşısında duyduğum sevgiyi dile getiricem cd ye geçirecegim Bunu kutunun içine değil altına yapıştırıcağımKutunun içinden yüzük ve kitabı alınca altta bir zarf olacak ve onun içinde kutunun altına bakması gerektiği yazıcak baktıktan daha sonra cd yi alacak takıcak ve izlicek Şimdilik aklımda fakat armağan bu

Sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum ?

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt