Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim

Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim Gittin Ben, arkandan sadece baktım Ancak; söyleyecek böylece çok şeyim vardı ki Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini Gidersen sönecek içimdeki ateş ve yeniden hiç kimse yakamayacak Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğimdiyecektim sana Konuşamadım Gittin Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden Ağlayamadım Gittin Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa Tutkum seninle olmaktı, tutkum teninde erimek, tutkum hayatı seninle sadece paylaşmaktı Anlatamadım Gittin Gidişini önlemek için yakalamak vardı ellerinden Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperdin yine biliyorum Bir defa dokunsam, bir kere tutsam ellerini Gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu Tutamadım Gittin Bir facia gibiydi gidişin Sen adım adım uzaklaşırken benden Çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edişlere dayanan kalp bu defa yenilmişti Bu kadar cılız değildim ben kalkmalıydım Kalkamadım Gittin Fakat geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine, Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense, gidişinin ertesi günü Hayatıma kaldığım yerden baştan başlayacaktım Başlayamadım Gittin Bir şey söyledin mi bu vesileyle? Kaldememi istedin mi? Son bir defa seni seviyorumdedin mi? Bekle beni döneceğimdiye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyorduki Duyamadım Gittin Nereye gittiğin manâlı değildi Binlerce kilometre uzakta da olsan, iki metre ötemde de farketmiyordu Bundan Böyle yoktun ve esas bu zihin beni felç ediyordu Kurtulmalıydım senden, bu sefalet duygusundan kurtulmalıydım Kurtulamadım Gittin Unutulanların arasına katılmalıydım Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim Yapamadım Gittin Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda Dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim derhal Bil fakat; sevmekten vazgeçmedim seni, Bil fakat; seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde, Bil ama; seni Unutamadım alinti​  

858,477Konular
981,281Mesajlar
29,558Kullanıcılar
vedat09mSon üye
Üst Alt