Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu Aşkda mı Yalandı ? Siz Söyleyin !

Bu Aşkda mı Yalandı ? Siz Söyleyin !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bundan 2 yıl önce bir yaz ayında dost ortamından tanışmıştık Daha Sonra 6 ay dek kardeş gibi olduk Lakin her gün bizdeydi Yani Sabah gelirdi kahvaltımızı yapardık gezerdik tozardık vs akşam eve gelir yemeğimizi yerdik daha sonra evine giderdi tıpkı karı koca Gibi Daha Sonra Baktım ama Biz kardeştende öte gitmişiz farkında olan olmadan işte kol kola el ele dolaşmalar felan Sonradan ben buna açılmaya karar verdim ve açıldım olumluda netice aldım demek ancak onunda içinde bana karşı kardeşten öte bişeyler varmış ancak kabul etti yoksa ben seni kardeşim olarak görüyorum kardeş olarak kalalım diebilirdi Biz bununla çıkmaya başladık yüzük felan taktık Birbirimize Güvencimiz Sonsuzdu bunu bende kendiside söylüyordu daha sonra biz baya bir ileri gittik ilişki konusunda Helalim Oldu Daha Sonra Ben kendimde bi soğukluk sezdim ona karşı bundan böyle her gün yanımda olmasından dolayı mı Yahut bana Pozitif zorlama yaptığından Dolayı mı orasını çözemedim her neyse ben bundan 6 7 kez ayrıldım her seferindede bizim aşağıdaki otobüs durağında oturup ağlardı gel bi kere görim son bir kez öpim son birkez sarilim birdaha laf karşına çıkmıcam gibisinden mesajlar atıyordu ve her seferindede gittiğimde gözü yaşlı olğunundan nedeniyle dayanamıyordum her tarafta barışıyordum daha sonra bu bir gün bana beddua etmişti inşallah benim düştüğüm duruma sende düşsersin demişti Neyse en son ben bundan her tarafta ayrıldım ve her tarafta barıştığımızda bana demiştiki aşkım beni çok üzüyorsun ben seni bu kadar fazla severken sen niçin bana bu kadar acı çektiriyorsun değiş demişti sende benim gibi ol demişti bende o gece düşündüm bu kız hakatten beni seviyor diğerleri gibi yok 6 7 kere ayrıldık öyle sg dedim gitmedi ( Annesi babası öbür olduğundan dolayı Akrabalarının yanında kalıyordu babası ile birlikte kısacası sevgiye muhtaç biisiydi birazda merhamet duygusu kabardı bende ) ve ben değişmeye karar verdim fakat ben değişirken farkında olmadan oda değiştirilmiş Tıpatıp terazinin bir tarafı kalkarken diğer tarafının inmesi gibi Sonradan Ona yaptıklarımın aynısını o bana yapmaya başladı onun düştüğü duruma ben düşmüştüm en son ayrılmamızda bundan 1 ay önce buna çok küfür ettim ( O Fai Kah vs ) bu sözlerde onun çok ağırına gitmiş ben bunların hiç birini haketmiyorum felan dedi birincil 1 hafta öyle önemsemedim bitmiş barışırız dedim ama ondan sonra baktım oysa meslek ciddiye binmiş yalvardım yakardım nuh dedi peygamber demedi bundan 1 hafta önce en son evine çiçek yaptırıp gönderdim arkadaşımla ( arkadaşımıda tanıyor ) Bu kapıda Sevinçden havalara uçmuş fazla sevinmiş arkadaşım göz atmış oda göz atmış Tamam diyerekten Ondan sonra Arkadaşım geldi bende mah köşesinde bekliorum arabanın içinde kardeş çok sevindi muhakkak barışacaksınız dedi eve gittim annemi aramış annemle konuşmuşlar ağlıyormuş telafonda istemiyorum işte söylediği sözler çok ağırdı felan demiş annemde kızım milet duruşma kapısından dönüyor bırak bu inadı felan demiş ama nafile istemiorum demiş sonradan ağlaması şiddetlenince bu telafonu babannesine vermiş konu o kadar kapanmış ve ertesi gün oldu ben bunu bitmiş mah köşesinde bekliyorum dershaneye gitmek için evden çıkmasını bekliyorum ve bu evden çıktı derhal yakaladım ve konuştum dün yolladığım çiçekleri beğendin mi dedim ne beğenmesi ya dedi çiçekleri görnce fazla sevindin lakin dedim sen beni ne kadar kuvvet duruma soktuğunu biliyormusun dedi annem babam dayım evde ve 18 yaşındaki bir kıza eve çiçek geliyor dedi dedim son bir şans ver lütfen feşlan dedim lakin nafile şimdide hiç üstüne düşmüyorum her şeyi oluruna bıraktım yoruldum çünkü bundan böyle Dersleri olan kız Şimdi benim yüzümden derslerinn tümü güçsüz

SORUMDA ŞU : 15 takvim ilişki 2 tümce ile bitebilecek dek basit mı ?
Sana aleyhinde şuan hiç birşey hissetmiyorum artık sevmiyorum seni Bu cümlenin doğruluk payı nedir ?
Beni Gerçekte unutmuşmudur ?
Ya Da İstikbali uğruna mı bu sevdadan bu aşktan zorda olsa vazgeçiyor !

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt