Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu ayak hareketini yapabilirmisiniz?

Bu ayak hareketini yapabilirmisiniz?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Masanızda otururken, bir taraftan sag ayagınızı yerden kaldırıp saat
yönünde çemberler çizerken, diğer yandan sag elinizle 6cizmeyi
deneyin
Aşagıda çevirmekte olduğunuz ayagınız saatin tersi yönünde dönmeye
başlar
ve buna karşısında yapabileceğiniz hiçbir şey yok *

Similar threads

Masanızda otururken, bir taraftan sag ayagınızı yerden kaldırıp saat yönünde çemberler çizerken, diğer yanlamasına sag elinizle 6cizmeyi deneyin Aşagıda çevirmekte olduğunuz ayagınız saatin tersi yönünde dönmeye başlar ve buna karşısında yapabileceğiniz hiçbir şey yok ben yaptım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Masanızda otururken, bir taraftan sag ayagınızı yerden kaldırıp saat yonunde cemberler cizerken, diğer yandan sag elinizle 6cizmeyi deneyin Aşagıda cevirmekte olduğunuz ayagınız saatin tersi yonunde donmeye başlar ve buna karşı yapabileceğiniz hicbir şey yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Masanızda otururken, bir taraftan sag ayagınızı yerden kaldırıp saat yonunde cemberler cizerken, diğer yandan sag elinizle 6cizmeyi deneyin Aşagıda cevirmekte olduğunuz ayagınız saatin tersi yonunde donmeye başlar ve buna karşı yapabileceğiniz hicbir şey yok ben yaptım diyenleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Basketbolda Aldanma Teknikleri Kandırma; karşı taraf oyuncu ya da oyuncuları, kişisel ve ekip halinde topla, vücutla ya da sesle yanlış hareketlere yönlendirilerek daha basit hamle veya savunma yapabilmek için kullanılan teknik ve taktik hareketler bütününe denir 1 Topsuz Aldatmalar 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Hamilelik İlk Belirtileri Ne Zaman Başlar Beklenen adet tarihinde gecikme Her zaman gebeliği gostermese ya da gebelik bulunmasına rağmen adet gorulebilmesine karşın binlerce yıldır olduğu gibi hala gebeliğin en erken bulgusudur Bulantı: Sabahları daha belirgin olan bulantılar genelde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,497Konular
981,993Mesajlar
29,980Kullanıcılar
ms3Son üye
Üst Alt