Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu Bir Çelişkimi?

Bu Bir Çelişkimi?
0
172

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İllegal paylaşım yasak denir her nedense ama üstte koca bir koxp reklamı bulunur forumda Ardından koxpun hangi türü legal? Ben mi yanlışım? soruları gelir akla Bu konuda yardım istiyorum

Similar threads

Bütün Ko ßugLarı Cuma, Temmuz 20th, 2007 Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdıLvl in ve classın önemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodunBaşta skill sıfırlama yötemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu 2Duvara girme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
739
6. bölüme geldiğimiz bu yazımızda aslında “Türk oyun sektörü” açısından Knight Online’ın efsaneliğini inceleceğiz. Bu oyun Türk oyun sektörünü inanılmaz bir noktaya getirdi, elbette dünyada da ciddi yankıları oldu ama bizim için çok başka önemli. Bildiğiniz üzere Türkiye’de Knight Online oldukça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
ForumTR kuralları gereği illegal istek ve paylaşım yasaktır Konu açmadan önce kesinlikle arama butonunu kullanınız Eğer sabit başlıklarda yardım konuları var ise ekstra yardım konuları açmayınız Paylaştığınız yamalarda kesinlikle içeriği bulunmamalı Diğer oyun bölümlerindeki kurallar ve genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
2009 yılında ortaya çıkan Bitcoin aslında oldukça değersiz ancak takip edilemez ve bozulamaz yapısıyla gerçekten ilginç bir deneyim oluşturuyordu. Satoshi Nakamoto isimli “birileri” tarafından ortaya çıkarıldı. Birileri lafını özellikle kullanmakta fayda var keza böyle bir adam var mı yok mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
http:img109**************img109118654769881png Kurallar Konularınıza BT etiketi eklemek Yaptığımız paylaşımları bu konuda altında sunmak Görev alanımız;Bilim Ve Teknoloji bölümü,alt bölümü ve Güncel Teknoloji Haberleri ve İncelemeleri bölümü Bölüm kurallarına uymak; Bölüm kuralları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt