Bu bir kabahat duyurusudur kendimi sana ihbar ediyorum SEVGİNİN GÜCÜ Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tanım edemeyeceğimi biliyorum Ulaşılmaz oldun defalarca hayatımda Değmek,hissetmek,batmış dolu yaşamak isterken seni kocaman bir yalnızlıktı payıma düşen Payıma düşen herşeyi erteledim Erteleyemediğim bir şey vardı sana benziyordu Su olsan dokunduğumda bozulurdun Bozulmayan birşey'din Gidilecek yer olsan sonu olurdu sonu olmayan birşey'din Uykuda görülecek rüya olsan uyanırdım beni rüyamdan uyandırmayan birşey'din Seni düşündükçe yoruluyorum desem dünyanın en büyük yalanı olur Yalanım değil Geçmişten yarına ne kalır bilmem ama sen kalırsın yatağı değişmeyen dere gibi Yaşadıklarımız azdı zamana sığmadık yaşamak isterken herşeyi Bugün türkü söylüyorsam o gün türküde türkü gibi yaşamak isterim seni Ruhuma benziyordun Bir yanın göç bir yanın toprak kokuyordu Ara Sıra yasaklandın bana bazen suç gibi boynumda taşıdım seni Yasaların bile tanımlayamadığı bir şey'din sen Haritama sığmazdın, her hücremde bir diğer gülüyordun Nereli olduğumu seninle hatırlardım bana kendimi hatırlatan birşey'din Uzaksın, yakınsın, özlenensin fakat dün değil yarın gibi birşeysin sen Bugün herşeyi başkalaştırmak için çabalarken sen değişmeyen olarak duruyorsun karşımda Kabul ediyorum bundan böyle Yarınlarıma bu kalsın ama sen bilme Dünyada ne kadar acı ne değin ölüm var? Bir seni bunların karşısına düzenlemek nasıldır bilemezsin Olsun bilme Bugün her acıyla biraz daha ölürken ben, seni düşündükçe hayata dönüyorum her tarafta Gecenin en karanlık yerindeyim Bir sigara ateşinin aydınlattığı değin ışık olsan yinede istiyorum Yalnızca benim seni anladığımı kimsenin unutmamak için defterine anekdot düşmediği fakat hayatında bir dip anekdot olarak kalan kendi yasaklarım gibi unutmayacağım seni Her şarkımda sana bir adım daha yakınlaşmak istiyorum Bir diğer dilden seviyorum seni Gelincikler gibi bir mevsim yok dört iklim Kim ne derse desin geri dönecek yerim değil senden başka Bu şehrin orta yerinde çığlık çığlığa tek başıma kalsam da yeniden SEVİYORUM SENİ HADİ TUTUKLA BENİ alinti