Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fi kulübihim maradun fe za dehum (matlubun ismi) allahu murada ve lehum (kendi isminiz) azabun elimun bi ma kanü yekzibüne bi hakkı ya kahharül kabıdül şedidel batşi seriül mücibu
Mesela bu yani kendi ismimiz onun ismi falan geçiyor diye büyü mü acaba?
Bunun gibi bir sürü var ve şedidel batşi...
slma
bundan tam 3 hafta önce bir hocaya gittim cünkü hayatim hemen hemen 3 yildir ters gidiyor elimi neye atsam kuruyor sanki kapilar üzerime kapaniyor , agresif icine kapanik bir insan oldum hep stresliyim huzursuzum gittigim bu hoca anne babamin ismini falan sordu ertesi gün aradim büyü...
Bana sihir yapanı nasıl öğrenebilirim ?
Sihir yapanı bulmak mümkünmü ?
Sevgili Hocam, evimde, içinde benim ve annemin adının yazılı olduğu 7 adet muska bulduk
Cami hocasına gösterdiğimizde, bana bir musibet gelmesi için yapıldığını söyleyebildi yalnızca Sizden öğrenmek istediğim, bunun ne...
Üzdüğünüz, kırdığınız , yapılmaması gereken bir şeyi yaptığınız birisi var Tüm yolları deniyorsunuz ama başarısızlık genelde
Bazı forum sıtelerıne baktım dua lar var ancak kimisi büyü demiş kimisi başka bir şey Büyü Dinimizde yasak olan bir şey ve yapılmaması gerekıyor ben buna inanıyorum...
Arkadaşlar Generalse giriyorum computerlarla oyun atmak isterkene bir anda binalarım patliyor bu olay ilk iki dk içinde oluyor sonra bişey yapamiyorsun bu sorunun neden oldugunu bilen varsa yardimci olurlarsa çok sevinirim
Ve yorumlara +160,000 ReP!!!
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.