Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu Cevap Sizi Cok Duşundurecek

0
183

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Kısa bir hikaye bu hikaye sizi cok duşundurecekBakın bu kısa hikayede padişaha verilen hangi cevap sonrasında kim, ne kazanıyor?

İşte padişahın sorusu ve cok zekice bir cevap

Padişahın biri,

Bana yalan soyleyebilene bir kup dolusu altın vereceğim! demiş… Yalancılar, hemen saraya koşuşturup başlamışlar yalana;

Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına goturdu

Bunun neresi yalan? Kuş kartaldır, Arslan da kuzu kadar minik bir yavru Kaptı mı goturur tabii!

Komşu ulkede bir eşeği kral yaptılar!

Ulkenin kralı, pencereden bakınırken tacını duşurmuş Tac da pencerenin altındaki eşeğin başına gecmiş

Tac kimin kafasındaysa, kral odur tabii!

Padişahım, ben gokyuzune bir ok attım Altı ay sonra geri dondu!

Senin ok bir ağacın ustune duşmuştur Ağac, sonbaharda yapraklarını dokunce, takılacak yer bulamayıp yere inmiştir

Boylece padişah, her yalana gercek bir bahane bulmuş ve kimse padişaha bu yalandır dedirtememiş Ama bir gun bir Kayserili gelmiş;

Padişahım, sen benim babamdan borc olarak bir kup dolusu altın almıştın Şimdi geri almaya geldim Yalandır dersen odulumu ver Yalan değil dersen borcunu ode!

Similar threads

Zamanında Padişahın biri; Bana yalan soyleyebilene bir kup dolusu altın vereceğim! demiş Yalancılar, hemen saraya koşuşturup başlamışlar yalana; Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına goturdu Bunun neresi yalan? Kuş kartaldır, Arslan da kuzu kadar minik bir yavru Kaptı mı goturur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Vaktinde Padişahın biri; Bana yalan söyleyebilene bir küp dolusu altın vereceğim! demiş Yalancılar, hemen saraya koşuşturup başlamışlar yalana; Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına götürdü Bunun neresi yalan? Kuş kartaldır, Arslan da kuzu dek küçük bir yavru Kaptı mı götürür tabii...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
En Komik Fıkralar kısa evin reisi adamın biri kitapcıya gider ve tezgahtara evin reisi erkektir adli kitap var mi? diye sorar tezgahtar cevap verir malesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz imagesenkomikfikralar5b0012d5941f1png) Supermen Sarhoş Adam sabaha doğru evine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
605
yalancıktan kim ölmüş demi Padişahın biri: Bana yalan söyleyebilene bir küp dolusu altın vereceğim!demiş Yalancılar, hemen saraya koşuşturup başlamışlar yalana; 1Yalancı: Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına götürdüPadişah: Bunun neresi yalan?Kuş kartaldır, arslan da kuzu dek küçük bir yavru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
En Komik Fıkralar kısa evin reisi adamın biri kitapçıya gider ve tezgahtara evin reisi erkektir adli kitap var mi? diye sorar tezgahtar cevap verir malesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz ) Süpermen Ayyaş Adam sabaha dürüst evine gelmişEşi başlamış doğal olarak sorular sormaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt