iltasyazilim
FD Üye
üniversite 2sınıfım ve dokuz eylülde işletme okumaktayım sınıfımda bir çocuk var ve ben ona onun bana olan özenli bakışlarını farkedene kadar uyarı etmemiştim fakat bakışlarıyla aklıma girdi diyebilirm hiç muhabbetmz gecmedi lakin yolda bile görsem tedbirli bir şeklde bakışarak gecıyoruz selamsz sabahsz ilerleyen aylarda bende keskin bir şeklde bakmaya başladım ve birgün tesadüfen yolda karşılaştık bir yiğitlik selam verdm hal ve hatrnı sordum bırkaç dakıka benzeri samimiymişiz gbi muhabbet ettk fakat ertesi günlerde ve daha sonrakı gunlerde yne muhabbetmz olmadı göz göze geldğmz an selam saptamak istyorum ve gözlerni kaçırıyor benden lakin benm dışmdaki öteki kızlrla çok hoş muhabbet edeblıyor, bana gelnce selamlama bıle vermyor çocuk benden bırkaç yaş büyük ve dinine çok tabi çekiniyor mu acaba dye düşünyorum fakat yalnızca benden mi çekınıyor dger kızlarla arası iyi ve bana belirgin bir şekilde baktıgını arkadaslarm bile gördü, önceleri kendmi kandrdıgmı düşündm ama oyle de değil işin açık konuşmak gerekirse ben bu durumu çözemıyorum, lütfen düşünce verin bana bu çocuk ne yapmak istyor ?