Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bu çok komik bi haber

bu çok komik bi haber
0
33

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bu fazla gülünç bi haber ekranların sevilen tutulan dizilerinden olan Yalancı Romantik dizisi seyirciyi gülmekten kırıp geçirirken oyuncuların filimin reklm çekimlerindeki anılarını anlatara yeniden kahkaha yarattılar 'TANIŞIR TANIŞMAZ YATAĞA GİRDİK!' 1548635162 1548635162 bucokkomikbihaber5c4e4c1e5d61cbucokkomikbihaber5c4e4c1e5d61c http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberebru17mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KANALTURK EKRANLARINDA EBRU AKEL'İN SUNDUĞU PROGRAMA DAVETLI OLAN EBRU CÜNDÜBEYOĞLU VE HAKAN YILMAZ, KISA SÜREDE EKRANLARIN EN SEVİLEN ÇİFTLERİNDEN OLDU Çekimlerine bir süredir ara verilen ve evli bir çiftin yatak odası hikayelerinin anlatıldığı dizide karıkocayı oynayan Cündübeyoğlu ve Yılmaz'ın bir anısı ekran başındakileri de bir hayli güldürdü Cündübeyoğlu, o komik olayı şöyle anlattı: 'Biz bu diziden önce birbirimizi biliyorduk ama daha önce tanışmamıştık Dizinin demo çekimi yapılacaktı Gün verildi Bizim hikayemiz aralıksız bir karıkocanın yatak odasında yaşadıkları falan Tabii oysa yatak odası sahnesi ile başlayacak Hala anlatırken fazla gülüyoruz, gittik, hazırlandık, ben gecceliklerimi giydim, geldim Biz böyle olduk 'Merhaba, Ebru, merhaba Hakan Yatağa girelim mi?' Kahkahalarla o gün yaşadıklarını anlatan ve canlandırma da yapan Hakan Yılmaz ve Cündübeyoğlu, ekran başındakileri de fazla güldürdü Ebru Cündübeyoğlu, 'Tanıştık ve hemencecik yatağa girelim! Böyle abuk subuk bir şey yaşadık bari bizi biraraya getirselermiş, azıcık tanısaymışız birbirimizi, gönder biz yatağa girdik!' diye konuştu Bu diziyle birlikte birbirlerini tanıdıktan sonra çok iyi arkadaş olduklarını açıklayan Ebru Cündübeyoğlu, 'Ömür boyu bu dostluğumuz devam eder' dedi  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt