Bu da Benim * Muffin* Tarifim Melişleeeeeerr Muffin Tarifi Muffin Yapımı Benim muffin tarifimi saptamak istedim sizeHerkesin begenerek yedigi bir kek buMuffin kalibinda yapmak cok hos bi sekil ve bakış veriyorYumusacik ve cok şirin görünüyorlar böyleceMisafirlerinize sunulacak ikramliklardan birisi de bu kek olabilirBu ugras sonucunda ortaya cikan muffinler tadi ve sekilleriyle beni ve yiyen herkesi hoşnut ediyorBunu yapmayi seviyorumbudabenimmuffintarifimmelisleeeeeerr5c4f10ab6af78alt 1548685479 1548685479 budabenimmuffintarifimmelisleeeeeerr5c4f10ab9c646budabenimmuffintarifimmelisleeeeeerr5c4f10ab9c646 budabenimmuffintarifimmelisleeeeeerr5c4f10ab9c646 Malzemeler: 3 yumurta 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 1,5 su bardagi seker 2 yemek kasigi kakao 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Alabildigi dek un Istege göre icine , damla cikolata , findik, ceviz , fistik vs koyabilirsiniz ilk olarak firini 180° ayarlayalimBütün malzemeler mikserle ayrıntılarıyla cirpinyaglanmis muffin kaliplarina yarisina dek karisimdan koyunFirina koyabilirsiniz artikPistigini kavramak icin kürdanla teftiş edebilirsinizKaliptan cikarmak icin birazcık sogumasini bekleyin sekilleri bozulup dagilmasin Sade sekilde ya da üzerine pudra sekeri serperek ikram edebilirsinizFirca yardimiyla üstüne cikolata sos sürüp bonibon, renkli sekerlemeler vs koyarakta süsleyebilirsiniz Sağlık olsun budabenimmuffintarifimmelisleeeeeerr5c4f10ab6af78alt id