iltasyazilim
FD Üye
Daha önce de konu açmıştım 2 yıllık sevgilimden başkasıyla çıkıyor diye Bugün twitterinin şifresini kırıp neler yaptıklarına baktım İçim dayanamadı yaptım Gerçekten yapmamın bir sebebi var Eski çıktığım kız buna mesaj atmıştı Ne mesaj attığını öğrenmek için bunu yaptım Şayet zorlarsam kızın ne mesaj attığını öğrenirim diye Eski çıktığım kız da aptalın teki doğrusu Ne mesaj attım hatırlamıyorum diyor Kız gerçekte unutkan lakin Ne söylediysem 2 gün sonradan unuturdu Her neyse twitter şifresini kırdım profiline çıktığı çocuğun ismini yazmalar Trip atmalar felan Çıktığı çocukla ilglili tweetleri de gördüm 10 gün mü ne oldu çıktıkları Acaba diyorum çocuk yakışıklı diye hemencecik aşık mı oldu? Sizin görüşleriniz nedir bu kadar kısa sürede aşık olmak muhtemel mü arkadaşlar? Hadi bana nispet yapıyor desem profili de kitli benim göremeyeceğim şekilde Çıktığı çocuk facesini dondurmuş, twitterda peşine düşüp takip ettiği kişileri de azaltmışlar Muhtemel mü sizce bu kadar kısa sürede 2 yıllık çıktığından biri yüzünden ayrılıp başkasına aşık olmak?