Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bu donanım hatasını nasıl giderebilirim

bu donanım hatasını nasıl giderebilirim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar pbenim pc
p4 2800 ht
768 ram
64mgbyt ekran kartı
40 ggbyt hard disk
olan 2003 yılında toplama aldığım bir bilgisayar sorunuma gelince
power düğmesine basıp bilgisayarı açtığımda xp işletim sisteminde boncukların sayması bitip xp açılmak üzere iken açılmadan ekran duruyor yani yaklaşık olarak bir 10 dakika sonra hoşgeldiniz yazısına ulaşıyorum acaba sistem hatasımı diye iki kez format atıp pc yi yeniden kurdum ama bu sorunu halledemedim sizce ekran kartımdamı bir sorun var ?ekran kartında bir sorun olsa diye düşündüğüm zaman powere bastığımda siyah dos ekranında da bir şeyin görünmemesi lazım ama oralarda normal boncukları sayması normal hoşgeldiniz yazısı gelmeden önce 10 dakikalık bir bekleme süresi yardımcı olursanız sevinirim

Similar threads

herkese merhaba, bilgisayarımda ısınmayla ilgili sıkıntım var mevcut bilg özellikleri 300w power supply abit main board 2 ad sata+lan+ses intel p4 20 işlemci 250 gb harici phillips hddusb girişli 200 gb ide hdd 40 gb ide hdd (c bu ve windows xp prof yüklü) 1 gb ram (2 adet 512 mb)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Görüntü Arızaları $ VGA çıkışında görüntü elde edilemiyor (görüntü yok) Bu arıza en çok karşılaşılan arızalardan olup aşağıdaki adımların takip edilmesi ile çözüme kısa zamanda ulaşmak mümkün olacaktır Bu tür arızalarda makine çalıştığı çok iyi bilinen monitör, klavye, mouse gibi çevre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Merhaba arkadaşlar yaklaşık üç gündür beni çıldırtacak bir sorun yaşamaktayım sorun şu bilgisayarım açılırken ilk siyah ekran çıkyorya işlemcin, ram lerin filan yazıyor işte o sayfada takılıkalıyor yazılar ve hard disk gözükmüyor bir kaç saniye sonra yine siyah bir ekranda Reboot and Select...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,509Konular
980,825Mesajlar
30,684Kullanıcılar
burakphp1Son üye
Üst Alt