bu dünyadan git bugünde son demiştim bu gidişlere yarına değin süren o anlamsız gülüşlere bugünde sondun benim için yarında son bugünde dur demiştim gitme dinlemedin beni mutlumusun hemen gittin o gizli kalbimden yahut bi umutmu taşıyor bakışlarım dönecek gibi bakıyorsun bana lakin yanılıyorsun bugünde son demiştim gidişine yarında sonsun bende dönme bana geri gururumu bana kendi ayaklarım aşağıda ezdirmeye alıştırma sana söylemiştim git uğrama buraya bugünde son demiştim yarında sonsun bende sana bakarken seni severken bakışlarım acıtır belki o konuk kalbini olur ya sevdim diyelim seni acımadan gidersin ama beni hiç dinlemeden bu elvedan,,,,,, bugünde son demiştim yarında son SANA hadi git bakama ardına bakarsan olur ya ağlayacak bu gözler ardında lakin ben ağlamıycam ağlayan gözlerim olacak bunu uutma zaten ben ağlamadım ama peşinde her defasında gözü yaşlı gözlerimdi hala ne bakıyorsun bana git burdan bakma ardına merhamet bana nefret et benden bırak zavallı kalbimi kendi haline hala burdamısın git burdan biz bu aşkla göklere kirlenmemiş hayallere uçacaktık ama sen bıraktın beni sen terkettin bu kalbi oysa hayatında aldıın en anlamlı hediyendi bu yürek fakat sen deer vermedin ona ne yazık ama oda fazla yanıldı sana,,,,,,,,,,,,, sölemiştim bugünde son demiştim yarında son bu sevdaya seslenmek gidiyorsun git hadi bakama birdaha ardına sevindim gittin ya burdan gerçekte mutluyum zaten sana sölemiştim bugünde son demiştim yarına kadar bu aşka bu fırtınaya ama bende hiç bir vakit yarın olmadı olmayacakta çünkü ben seninle ayrıldıım gün öldüm yahut sen bi ölüyümü dinliyosun o günde son demiştim sana bugünde son demiştim ama yarın olmuyor ginede son sana son yanlızlığıma son kez bakıyorum o üzüm gözlerine son kere tutuyorum o pamuk ellerinden ve son kere söyüyorum sana sadakatsiz çık git çık git bundan böyle kalbimden burdan git bu şehirden git bu dünyadan git bir sigara dumanı bile olma bende git bundan böyle çık hayatımdan sana sölemiştim bugünde son yarında bugünde son demiştim ve geldim bu hikayenin sonuna cebimde yırtık resmin aklımda güzel gülüşün hiç solmayacak hatıralar sayfalarda bugünde son demiştim sana yarında son bu sevdaya alinti