Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu duruma gusül abdesti gerekirmi

Bu duruma gusül abdesti gerekirmi
0
158

Similar threads

Öncelikle Cümleten Selamun Aleyküm cümleme çekinerek başlıyacağım , bugün uyuduktan sonra kalktığımda ihtilam olduğumu farkettim iç çamaşırımda ıslaklıklar vardı bunun üzerine psikolojik olarak rahatsız oldum ve gusül abdestti almaya karar verdim lakin dün gece normal banyoya girdiğim için bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Gusül Abdesti Alınca Namaz Abdesti Edinmek Gerekirmi Gusül Abdesti Alınca Namaz Abdesti Almaya Gerek Varmı Hz Aişe (ra) demiştir ki Resulullah (asm) gusleder, iki rekat ( sünnet)i ve sabahtan namazını(n farzını) kılardı Onun guslettikten daha sonra abdesti yenilediğini hatırlamıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Gusül Abdesti Namaz Abdesti Yerine Geçermi Gusül Abdesti Aldıkdan Sonradan Namaz Abdesti Olmak Gerekirmi Müminler! Namaza kalktığınız vakit yüzlerinizi ve dirseklerinize dek ellerinizi yıkayın Başınıza meshedin ayaklarınızı da topuklarınıza kadar Eğer cünüpseniz yıkanın Hasta veya gezgin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
Gusül abdesti aldıktan sonradan yeniden namaz kılmak için abdest almak gerekli midir? Gusül abdesti ile namaz kılınır mı Abdest ve guslün tasvir edildiği ayet şöyledir: “Müminler! Namaza kalktığınız vakit yüzlerinizi ve dirseklerinize değin ellerinizi yıkayın Başınıza meshedin ayaklarınızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Ramazanda Gusül Abdesti Olmak Ramazanda Gusül Abdesti Ne Vakit Alınmalı Gusül Nedir Gasl, yıkayıp temizlemek demektir Gusül ve iğtisal da, yıkanma anlamını taşır Din deyiminde gusül: Tüm bedenin yıkanmasıdır, doruk abdesti alınmasıdır Buna tahareti kübra (büyük temizleme) denir Böyle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,496Konular
981,640Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt