Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Cümleten Selamun Aleyküm cümleme çekinerek başlıyacağım , bugün uyuduktan sonra kalktığımda ihtilam olduğumu farkettim iç çamaşırımda ıslaklıklar vardı bunun üzerine psikolojik olarak rahatsız oldum ve gusül abdestti almaya karar verdim lakin dün gece normal banyoya girdiğim için bugün...
Gusül Abdesti Alınca Namaz Abdesti Edinmek Gerekirmi
Gusül Abdesti Alınca Namaz Abdesti Almaya Gerek Varmı
Hz Aişe (ra) demiştir ki
Resulullah (asm) gusleder, iki rekat ( sünnet)i ve sabahtan namazını(n farzını) kılardı Onun guslettikten daha sonra abdesti yenilediğini hatırlamıyorum...
Gusül Abdesti Namaz Abdesti Yerine Geçermi
Gusül Abdesti Aldıkdan Sonradan Namaz Abdesti Olmak Gerekirmi
Müminler! Namaza kalktığınız vakit yüzlerinizi ve dirseklerinize dek ellerinizi yıkayın Başınıza meshedin ayaklarınızı da topuklarınıza kadar Eğer cünüpseniz yıkanın Hasta veya gezgin...
Gusül abdesti aldıktan sonradan yeniden namaz kılmak için abdest almak gerekli midir?
Gusül abdesti ile namaz kılınır mı
Abdest ve guslün tasvir edildiği ayet şöyledir:
“Müminler! Namaza kalktığınız vakit yüzlerinizi ve dirseklerinize değin ellerinizi yıkayın Başınıza meshedin ayaklarınızı...
Ramazanda Gusül Abdesti Olmak
Ramazanda Gusül Abdesti Ne Vakit Alınmalı
Gusül Nedir Gasl, yıkayıp temizlemek demektir Gusül ve iğtisal da, yıkanma anlamını taşır Din deyiminde gusül: Tüm bedenin yıkanmasıdır, doruk abdesti alınmasıdır Buna tahareti kübra (büyük temizleme) denir Böyle bir...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.