Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu Ekran Kartını Tanıyan

Bu Ekran Kartını Tanıyan

Similar threads

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, Elimde; Nvidia Geforce GTX 950m 2GB ekran kartı mevcut şimdilik benim için yeterli ama ilerde yeterli olamayacak elbette Eğer bu ekran kartının belleğini yükseltmek istersem (4GB) direk yükseltebilir miyim ? yoksa toptan ekran kartını mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, Elimde; Nvidia Geforce GTX 950m 2GB ekran kartı mevcut şimdilik benim için yeterli ama ilerde yeterli olamayacak elbette Eğer bu ekran kartının belleğini yükseltmek istersem (4GB) direk yükseltebilir miyim ? yoksa toptan ekran kartını mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Merhaba arkadaşlar arkadaşlar elimde donanımı oldukça tatminkar bir bilgisayarım var dün 2 oyun indirip oynayım dedim ama eski yeni tüm oyunlarda takılıyor bu bilgisayar Daha önceden bu sorunu yaşamış arkadaşlardan ya da sebebini tahmin edebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Bilgisayara format attık ama anakar cd si olmadıgından ethernet ve ses sürücüsünü yükleyemedim Bu yüzden kendi bilgisayarımdan internete baglanamıyorumİnternetten araştırdım ama bulamadım işletim sistemi xp işlemci amd LÜTFEN YARDIM EDİN ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt