Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimde toplama alınmış bir bilgisayar var ama cd olmadıgından ekran kartının driverini yükleyemedim yardım edecek varsa şimdiden teşekkür ediyorum Ekran kartı altta resimdedir
Merhaba arkadaşlar
arkadaşlar elimde donanımı oldukça tatminkar bir bilgisayarım var dün 2 oyun indirip oynayım dedim ama eski yeni tüm oyunlarda takılıyor bu bilgisayar
Daha önceden bu sorunu yaşamış arkadaşlardan ya da sebebini tahmin edebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum...
Bilgisayara format attık ama anakar cd si olmadıgından ethernet ve ses sürücüsünü yükleyemedim Bu yüzden kendi bilgisayarımdan internete baglanamıyorumİnternetten araştırdım ama bulamadım
işletim sistemi xp işlemci amd
LÜTFEN YARDIM EDİN
ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.