Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu ekran kartiyla bu oyunlar calisirmi?

Bu ekran kartiyla bu oyunlar calisirmi?

Similar threads

1 gb ram ve 384 mb ekran kartım var core duo 2,00 ghz işlemci hızı olan pc assassin's creed ve crysis warhead ı kaldırırmı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Paylaş Selamün Aleyküm arkadaşlar benim pc sistemim biraz eskide kaldı 2010 yılında aldığım pc malum son yıllarda çıkan oyunlarla baya çıtayı yükselttiler bende pek anlamam yardımınıza güvenerekten soruyorum ; Sistemim : Ekran Kartı : AMD ATI Radeon HD4650 Directx101 1GB RAM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaslar devil may cry 4 oynuyorum ekran kartım ati sadece devil may cryda yapıyor bide whellman die bir oyun var ondan yapıyor neden acaba yardım edin gta4 cok rahat kaldıyorum en son ekran çözünülürgünde :S yardm lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Arkadaslar bende Asus'un bir laptop 'u var Özellikleri ise 4 Gb Ram 512 Mb Ekran Kartı ( 1 Gb Paylaşımlı) İntel Centrino 2 P8400 işlemci ve 240 işlemci hızı ve Vista yüklü Bu özelliklerle Crysis ve Crysis Warhead 'ı oynayabilirmiyim? Yardımlarınızı bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkadaşlar be FEAR oyununu alcamsistem gereksinimlerinden pek emin değilimbenim sistem bunu kaldırırmı diye emin olmak istiyorumsistemim amd sempron +3300 21 ghz işlemici 512 mb ram 256 mb ati radeon 9250 ekran kartı daha önce bu sistemle call of duty 2,farcry,half life2,nfs carbon,nfs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt