bu erkekler bi yıkıntıilginç Erkek: 'Seninle cikmaktan biktimArtik buna bir son verelim' Kadin: 'Ayrilmak istedigini hic fark ettirmemistin, sasirdim! ' Erkek:'Seninle olan hersey cok guzeldi ve daima oyle kalacak' Kadin:'Gitmek istiyorsan; elimden hic bir sey gelmezNerede yanlis yaptim acaba, sorun neydi? ' Erkek: 'Sorun herkesin kendince bir dunyasi ve yasantisinin olmasiydi' Kadin: 'Bu her insanda aynidir zatenAyri ugraslar ayri zevkler ayri evler' Erkek: 'Neden de bu zatenAyri evler' Kadin: 'Biraz acar misin? Anlayamadim' Erkek: 'Ayri evlerde yasiyoruz bunu kast ettim' Kadin: 'Ehhhhhhh yani olmasi gereken bu' Erkek: 'Hayir olmasi gereken bu degil' Kadin: 'Sacmaliyorsun ailemi birakip yanina tasinamam ya! Hangi ulkede yasadigimizin farkinda misin? ' Erkek: 'Elbette farkindayimYanima tasinmani istiyor olmam normal' Kadin: 'Haklisin yaninda olmami istemen dogal fakat dedigin gibi sanirim ayrilmaliyizSeninle ayni cati altinda bulunamam' Erkek: 'Beni hayel kirikligina ugrattinAyni evi paylasmak istemeyecegin aklimdan gecmemisti' Kadin: 'Gitmeliyim geciktimEvde islerim varMerak ederler' Erkek: 'Konuyu degistirmekte ustune yok' Kadin: 'Peki ayrilma kararina sygi duyuyorum' Erkek: 'uyle birsey dedigimi hatirlamiyorum' Kadin: 'Bugun aklin basinda mi? Bulustugumuz andan beri ayriliktan bahsediyorsunKabul etmeyecegim onerilerden konusuyorsun' Erkek: 'Hayatim ayni evi paylasmak istedigimden ne anladin sen Allah askina' Kadin: 'Aklim karistiseyyyyyyy beeeeeeeeeennnnnnnn' Erkek: 'Her sabahleyin yanimda uyanir misin' Kadin: 'Olmaz demistim sanirim sanaKirici oluyorsun' Erkek: 'uffffffff yaaaaaaaaaaaaaaNe değin da zormus bunlari konusmak' Kadin: 'Tamam daha anlayisli insani bulMutlu olursun' Erkek: 'Ne cok konusuyorsun' Kadin: 'Demek cenem dusuk oyle mi? ' Erkek: 'Ya bir sus ya hem dirdirci ayrıca de anlayissizsin' Kadin: 'Bunlari soylemek icin yillardir neden bekledinSıkıntın basladiginda ayrilalim diyebilirdin' Erkek: 'Sacmalama ya anlayissizEvlenelim diyordum bir turlu susmadin ama soyleyeyim' Kadin: 'Ne, ne, neeeeeee? '