Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu espirileri bana yapmayin cok fena olur

Bu espirileri bana yapmayin cok fena olur
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bu espirileri bana yapmayin cok fena olur çorum espirileri google espirileri şak şak turizmin yavşak yolcuları video turizmin yavşak yolcuları dinle Hintlilerin en sevdiği şarkı;Budha kazanç Budha geçer sen inleme :sick: Merhaba kavşak turizmin yvşak yolcuları, ben şöförünüz daldaşşak tezgâhtar senden de yavşak güzergah Çorum hepinize korumbuespirileribanayapmayincokfenaolur5c56112947dbfgifalt :utan: :utan: :utan: Kalbinin sesini dinle, Beğenirsen kaset yap; Yüreğinin götürdüğü yere git, Beğenirsen konut kur Bir yerini mi kestin? Onu da nereden çıkardın? Mis gibi hıyar koktu da! Uçakla yarock arasında ne ayrım vardır? Yanıt:Biri kalktıkça büyür, diğeri kalktıkça küçülür Google earth'den kabeyi bulsam,mouse'la etrafında 7 kez dönsem,hacı olur muyum? :huh:buespirileribanayapmayincokfenaolur5c5611294bfe0alt :p Stick Out Tongue :p Araplar CD'ye ne der? LCD (El CD) Olum sen daha McDonalds'ta Happy Meal menü yerken, ben Big Mc menü yiyordum Çimlere basma Veli,çimleri eziyorsun Kusura bakma Veli ineye benziyorsunbuespirileribanayapmayincokfenaolur5c5611294bfe0alt :p Stick Out Tongue :p Nurtopu gibi delikanlıydı Şu Anda nuru gitti, topu kaldı :islik: Kaptan kusto bez getir :sick: Shakira ne demiş? Beni bugünlere getiren Şakir ağadırdemiş :wow: Galata Kulesinden düşürdüm ben fesimi İnsaf et ey fani değdireyim tepesini Korkma değdirsem de tepesini İtelemem gerisini İtelersem gerisini Keserim nefesinibuespirileribanayapmayincokfenaolur5c56112947dbfgifalt :utan: :utan: :utan: :wow: Hatırlar mısın küçükken ben başımı sen poponu cama yaslardık, görebilen bizi ikiz sanırdı tosbagacom  

858,496Konular
981,599Mesajlar
29,702Kullanıcılar
FUHRERSon üye
Üst Alt