Bu espirileri bana yapmayin cok fena olur çorum espirileri google espirileri şak şak turizmin yavşak yolcuları video turizmin yavşak yolcuları dinle Hintlilerin en sevdiği şarkı;Budha kazanç Budha geçer sen inleme Merhaba kavşak turizmin yvşak yolcuları, ben şöförünüz daldaşşak tezgâhtar senden de yavşak güzergah Çorum hepinize korumbuespirileribanayapmayincokfenaolur5c56112947dbfgifalt :utan: :utan: :utan: Kalbinin sesini dinle, Beğenirsen kaset yap; Yüreğinin götürdüğü yere git, Beğenirsen konut kur Bir yerini mi kestin? Onu da nereden çıkardın? Mis gibi hıyar koktu da! Uçakla yarock arasında ne ayrım vardır? Yanıt:Biri kalktıkça büyür, diğeri kalktıkça küçülür Google earth'den kabeyi bulsam,mouse'la etrafında 7 kez dönsem,hacı olur muyum? :huh:buespirileribanayapmayincokfenaolur5c5611294bfe0alt Stick Out Tongue Araplar CD'ye ne der? LCD (El CD) Olum sen daha McDonalds'ta Happy Meal menü yerken, ben Big Mc menü yiyordum Çimlere basma Veli,çimleri eziyorsun Kusura bakma Veli ineye benziyorsunbuespirileribanayapmayincokfenaolur5c5611294bfe0alt Stick Out Tongue Nurtopu gibi delikanlıydı Şu Anda nuru gitti, topu kaldı :islik: Kaptan kusto bez getir Shakira ne demiş? Beni bugünlere getiren Şakir ağadırdemiş :wow: Galata Kulesinden düşürdüm ben fesimi İnsaf et ey fani değdireyim tepesini Korkma değdirsem de tepesini İtelemem gerisini İtelersem gerisini Keserim nefesinibuespirileribanayapmayincokfenaolur5c56112947dbfgifalt :utan: :utan: :utan: :wow: Hatırlar mısın küçükken ben başımı sen poponu cama yaslardık, görebilen bizi ikiz sanırdı tosbagacom