Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bu evlilik saglikli bi evlilikmi?

bu evlilik saglikli bi evlilikmi?
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
bu izaç saglikli bi evlilikmi? arkadaslar bi cogunuz benim esimle olan sorunlarimi biliyorsunuz okumussunuzdur 1hafta önce yine bir tartisma yasadik ama bu kez cok büyük oldu ben artik dayanamadim asap kirizi gecirdim kavga sebebini söyleyim (ben cocuklari parka götürmek istiyormusum, makyaj yapiyormusum, arkadasima gitmek istiyormusum (haftada 1kere) süsleniyormusum evin icinde bile süslüymüsüm) evet ağız dalaşı sebebi bu cok sacma demi kendimce pek iste bu sebeplerden cikan ağız dalaşı büyüdü hakarete dönüstü bana karsi hakaret etmeye basladi sonra ara anneni ya da babani götürsünler seni cekemem artik dedi ki bunu her seferinde söylüyordu fakat ben aramiyordum artik canima tak etti ve aglayarak annemi aradim damadiniz beni cekemezmis götürecekmissiniz dedim annem saskinlik icinde neler oluyor dedi cünki bugunu kadar anneme en minik bi derdimi anlatmamistim kavga sebebini anlattim annem emrindeki her anne gibi nasihatlar verdi yapmayin 2 cocugunuz var sacma bi sebeb yüzünden ayrilik olurmu felan evet arkadaslar annem icin olur ya sacma bi sebep ama benim neler yasadigimi neler cektigimi bilmiyor , sonra esimle 5gün konusmadik oda benimle konusmadi bende onunla konusmadim 2gün önce arkadasima gitmistim oda geldi arkadasimin ailesi daima ordaydi kimse anlamasin diye konustum bi nevi baristik yani ve bugun yine ayni seyi yapti ben arkadasi aradim yanina gelicem diye lakin esim gitmeme izin vermedi arkaadsimi aradim kusura bakma gelemiyorum dedim konuyu uzatmak istemedim sonra ben sürücü ehliyeti icin kursa yazilcaktim esime beni kursa ne vakit yazdircaksin dedim oda yazdirmicam dedi niçin dedim istemiyorum dedi yan benim cok zoruma gitti madem yazdirmicaktin niçin ben 1ay gece gündüz sinav icin calistim dedim uzatma istemiyorum gitmiceksin dedi sonra yine bi tartışma cikti size soruyorum esiniz size harclik verse ve bi kac gün daha sonra parayi ver dese sizde harcadim ev icin cocuklar icin deseniz esiniz bunun icin kavga cikarsa hakaretler etse paranin nere gittigine inandirmak icin alis versi fislerini kullanmak zorunda kalirsaniz ne yaparsiniz ben bunlari 4yildir yasiyorum disari cikmak istesem tartışma arkadasima gitmek istiyorum tartışma akraba ziyaretine gitmek istiyorum kavga ast binada ablasi oturuyor oraya gitmek icin bile kavga cikariyor beni cokSIKIYOR bunaldim baski altinda tutmaya calisiyor sanbi babammis gibi bana bazi cezalar veriyor ben ne istersem o olsun diyor benim dedigimi yap benim istedigimmi yap senin istegin düsüncen olmasin diyor ama olmuyor arkadaslar olmuyor bide bunlari yapiyor suclu benmisim gibi benimle konusmuyor tavir yapiyor SIMDI SORUYORUM BU EVLILIK YAGLIKLI BI EVLILIKMI ben günlerdir düsünüyorum ben bu adami seviyormuyum diye lakin bi cvp bulamadim cünki öyle seyler yasatiyor fakat sevgi bitti lakin saygi hala var en azindan bende var evet ben bi karar vermek istiyorum sizinde yardiminizla aileme herseyi anlatip bitireyimmi yahut susup cekeyimmi offffffffffffffffffffffffffffffff  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt