Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu Futbol Oyununu Arıyorum!!!

Bu Futbol Oyununu Arıyorum!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
http:img8**************img89026aradmth

Eskiden game star gibi kasetli ateriler vardı hepiniz bilirsiniz Bu oyunu çok severdim sabahlara kadar bunu oynardım Snes yada başka bi emulatör sayesinde bu oyun oynana biliyormuş Ama ben oyunun adını hatırlamıyorum ve bulamıyorum Ateri salonlarındaki, karakutu, sega, nintendo, capcom, zinc, mame in nerdeyse bütün oyunları bende var hatta snes in bile %90 ı var Ama bu oyunu bulamıyorum Bilen hatırlayan varsa lütfen yardımcı olsun Ayrıca isteyen olursa emulatörleri ve oyunları verebilirim Tabi burdan değil

Similar threads

Çocukken çoğu yaşıtım gibi büyük bir Ninja Kaplumbağalar hayranıydım. Hiç kaçırmadan çizgi filmlerini izler, oyuncaklarıyla maceralara atılır, soluksuz şekilde video oyunlarını oynardım. Özellikle de kuzenimle birlikte atari salonlarında Turtles In Time oynadığımız günleri ömrüm boyunca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Dünyanın en kıymetli spor tertibi olan Olimpiyat oyunları Tokyo'da tüm coşkusu ile devam ederken bizler de ekranlarımız başından bu heyecana ortak oluyoruz. Lakin ''ben bu kadarı ile yetinemem'' diyenlerdenseniz Olimpiyat oyunlarını merkezine alan bu 13 oyuna da bir göz atmak isteyebilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Yeni Nintendo Switch Online üyelik planı, kullanıcılara, 4 oyuncuya kadar yeni eklenen çevrimiçi oyun içeren 64 Nintendo oyunundan oluşan bir kütüphaneye erişim imkanı sağlıyor. Nintendo Switch için yeni bir çevrimiçi üyelik planıyla başlayarak oyun cihanında bir dizi güncellemeyi duyurduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Bilgisayar oyunları oynarken zorluklardan uzak durmaya çalışıyor olabilirsiniz Peki, bilgisayar oyunlarını hazırlayanların ne gibi zorluklara göğüs gerdiğini hiç merak ettiniz mi? Oyun nedir? Kurnazlığın, becerikliliğin, rastlantının rol oynadığı, kazananların ve kaybedenlerin bulunduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Activision Blizzard cephesinde sular durulmuyor. Dev oyun firması son haftalarda çalışanlarına mobbing uygulama ve cinsel taciz iddialarıyla gündeme geldi. Bu iddiaların gerçekliğinin ortaya çıkması ise Activision Blizzard için şimdi de The Game Awards töreninde zor anlar yaşatacak. The Game...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt