Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu gece - Gulben Ergen..

Bu gece - Gulben Ergen..
0
162

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bulutlar ağladı bugun sevincten
Korkmadım ıslandım inan yurekten
Mujdeler aldım gulden cicekten
Sizinle aşka geldim bu gece

Dunya gozlerimde aşka boyandı
Gonlumde bir coşku sevda uyandı
İcimdeki filizler boylandı

Bu gece ellerim goğe dokundu
Bu gece yıldızlar avcuma doldu
Bu gece gulde bulbule kavuştu
Sizinle aşka geldim bu gece (2x)

Dunya gozlerimde aşka boyandı
Gonlumde bir coşku sevda uyandı
İcimdeki filizler boylandı

Bu gece ellerim goğe dokundu
Bu gece yıldızlar avcuma doldu
Bu gece gulde bulbule kavuştu
Sizinle aşka geldim bu gece (4x)

Similar threads

En Guzel Sitem Şiirleri Sitem İle İlgili Kısa Şiirler Sitem Sitem bu sitem Seni benden calana, Seni benden ayırana sitem Başka kollarda olduğun, Beni ayyaş yaptığın, Dipsiz kuyuya attığın icin sitem Bu yureğin altına elini koyamadığın, Bu yureği bitirdiğin icin sitem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
İsyan sozleri 2019 2019 İsyan mesajları kısa Huzur icinde ellerimi kawuşturuyor we bekliyorum,ruzgara,gelgite yada denize aldırmıyorumArtık zamana yada kadere isyan etmiyorum,bana ait bana gelecek cunku Huzur icinde ellerimi kawuşturuyor we bekliyorum,ruzgara,gelgite yada denize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Ayrılık Mektubu Yaz, Ayrılık Mektubu Nasıl Yazılır? Ayrılık Mektubu Kısa Ayrılık Mektubu Orneği Konuşmak care etmiyor biliyorumSozlerimin bu kadar anlamsız ve değersiz olduğu bir zamanı hic yaşamamıştımBeni Sevmiyormuşsun bunu anladımBana verdiğin hayat dersi icin sana teşekkur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
En guzel msn nickleri ve guzek sozler Super Msn Nickleri Guzel Sozler Msn nickleri ve nickler Hepsi birbirinden guzel msn nickleri Super sozler hepsi burada aradığınız en guzel msn nicklerini sayfamızda bulabilirsiniz Tek istediğim Sensin Guler Yuzlu Sevgilim, istemediğin her şeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,778Kullanıcılar
hoycSon üye
Üst Alt