Bu gece Saatleri Geri Almayı Unutmayın saatler ne vakit geri alınacak saatler niçin geri alınır saatler geri alınıyor Kış uygulamasına geçtik bundan böyle,erkenden hava kararmaya başlayacak bu yüzden saatler geri alınıyorKış uygulaması 2011 yılında saatler bu gece geri alınıyorSaatler her sene ilerigeri alınıyorHer yıl olduğu gibi bu senede saatler geri alınıyor 1549042413 1549042413 bugecesaatlerigerialmayiunutmayin5c5482f1b8c2ebugecesaatlerigerialmayiunutmayin5c5482f1b8c2e bugecesaatlerigerialmayiunutmayin5c5482f1b8c2e Saatlerin geri alınması,hayatta sevmediğim 3 şeylerden birisi İleri alınsın ona bir şey demiyorum ama geri alınması beni bitiriyorTüm moralim daha alçak üst oluyorBir insanın dünyası nasıl yıkılır,hayalleri nasıl suya düşer işte o derece psikolojik sıkıntıya giriyorum benEminim benim gibi düşünen binlerce melek vardırAma dünyanın kanunu buBiz kışın erkenden havanın kararmasıyla dıştan üşümeye hükümlü insanlarızHafta sonları keza soğuğun hemde yağmurun aşağı erken kararmış bir sokakta yürümeye mecburuz arkadaşlar Taa ki bahar gelince,saatler ileri alınınca bu psikolojiden kurtulur bu seferde bahar sendromu yaşamaya başlarızBiz tembelleşiriz o süreNe acayip yaratıklarız insan olarakNeyse sadede gelelim,bu gece kış saatine kavuşuyoruzSevinmek isteyen sevinsin fakat ben üzülüyorum çünkü eve geç gelmiş olacağım Bu gece yani 30 ekime girdiğimiz gece 30 ekim 04:00'te (cumartesiyi pazara bağlayan gece) saatler bir saat geri alınacakKış saatimiz uğurlu olsun