iltasyazilim
FD Üye
Bu aksam mezuniyet balomuz vardıBu gece onu gördüm,tekrar her zmanki gibi benliğimi benden aldıTam unutuyorum diyorum fakat aniden karşıma çıkıp bütün duygularım başaşağı ediyorAnladım ancak unutamayacağım onu, gerçekte bende hatırlamamak istemiyorum onuO kadar kızın arasında yalnızca ben onu görüyordum Ona olan duygularımı evvelden ona söylemiştim ama umursamamıştı beniAma biliyorum onunda bana baktığını hissediyorumOnu gördükten sonradan uzun bi zaman aklımdan cıkartamıyorumOnu her görümşümde ölesiye gözyaşı dökmek istiyorum sadeceAslında onu unutmak için başka bi kızla cıkmaya başladım lakin kimse onu unutturamıyor,yerini tutamıyorYanımdan geçerken gözlerine baktıgımda o kısacık sürede kayboluyorum gözlerindeBir gülümsemesi varki beni öldüren bir güzleri varki beni hayata geri döndüren İşte böyle seviyorum onu fakat yalnızca her zaman uzaktan sevmekle yetinebiliyorumSadece hislerimi açıklama yapmak istedim yorumlarınızı görüşlerinizi fikirlerinizi bekliyorumTek dertleşecegim kişiler sizlersniz
İyi Forumlar
İyi Forumlar