Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kız arkadaşıma çıkma teklifi ettim kabul etmedi ve 45 gün sonra konuşmaya başladı sizce niçin konuşuyo olabilir ve facebooktada konuşuyo siz niye ivedi yardım bu vesileyle kız derslik arkadaşım
Arkadaşlar her şey liseye geçmemle başladı eskişehirde bir anadolu lisesinde okuyorum birincil senemde ilk günlerimde önümde bi kız oturuyodu ilk günlerde anladım bişiler hissettiğimi ama kesin değildim günler geçiyordu ben azıcık hiperaktifim bi de böyle nedense insanları kendime yakın...
Merabalar yeni aza oldum itiraf etmeliyim ki sırf kâğıda dökmek içindi Neysee başlıyım ben
o güne dek kimseyi sevmemiştim arkadaşlarım bana özenirdi mutluyum diye aşk diye bi şeyden haberim yoktu herkesle yalnızca dalgasına konuşurdum bir sürü arkadaşım vardı fakat yakın 34 taneydi biri kızdı...
Selam Arkadaşlar Ben Gariban Aşığın tekiyim takriben 1 ay önce aynı iş yerindeki bi kızla çıkmaya başladım ama benim felsefemdeki davranışlarla onun davranışları benzemiyor ben birazda doğulu olduğum içindir olur ya diğer erkeklerle konuşmasına dayanıklılık edemiyorum ben çalışırken bazen...
Arkadaşlar lütfen bir düşünce verin kız arkadaşımla olmayan bişeyi yapmışım gibi bir kavga edip ayrıldık Kanıt bile istemedi Derhal mesajlarıma yanıt vermeyi bırakın yüzüme bile bakmıyor Sevgisinden hiç şüphem olmadı Ayrılana dek hakiki sevgiyle hissettirdi bana Şimdi kaldığı aparttaki konut...
Dershane'de bizden bir yaş küçük kız var ve ben bu kızı gördüğümde fazla hoş olduğunu anlamıştım en yakın arkadaşımla kızı takip falan etmeye başladık tanışalım falan diye lakin tanışamadık oda kıza hoş diye yavşamaya başladı arkasında ikimizde faceden açlık gönderdik 3 gün bekleyip kabul etti...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.