Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu günler DUA günleri bize düşen Milli şuur ve DUA

Bu günler DUA günleri bize düşen Milli şuur ve DUA

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Elhamdülillâhi Rabbil Alemin,
Es Salatû ve's Selâmû Ala Rasûlinâ Muhammedin ve Alâ Âlihi ve Ashabihi Ecmain

Rabbi yessir ve la tuassir Rabbi Temmim bi'l hayr
Lâ ilahe illâ Ente Subhaneke, inni kûntû min'ez Zalimin
Allahummağfirlil mû'minine ve'l mû'minat ve'l mûslimine ve'l mûslimat
Birahmetike Ya ErhamerRahimin ve Selamun Ale'l murselin ve'l Hamdulillahi Rabbil Alemin

Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır
Ya Rabbi! Senden başka mabud yoktur Seni noksanlıklardan tenzih ederim, ben şüphesiz zalimlerden oldum
Razı olduğun bir hayat ve razı olduğun bir ölüm isteriz
Her halimiz Sana ayan, Sen merhametlilerin en merhametlisisin ne olur bize merhamet et

Amin, amin, amin?

Herkes dilinin döndüğünce dua ve niyazda bulunsun İnşaallah!

Similar threads

Şehitlerimiz İcin Dua Şehitlerimize Dua Edelim Şehitlerimiz icin Dua'ya buyrun Allah rızası icin Ellerimizi acıp Rabbimize ictenlik ve samimiyetle dua edelim inşallah Euzu Billahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Varlığına Birliğine Yucelerin En Yucesi Olduğuna İnandığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Esselamu Aleykum! Tüm kardeşlerimin Kadir gecesi şimdiden mübarek olsun!(Gerçi bir sürü söylenti var kadir gecesi geçti gibilerinden ama bizler ramazanın her gecesini kadir gecesi gibi değerlendirmeliyiz di mi ama?)Düşündüm ki bu duayı da mübarek Kadir gecesi dualarınızın arasına katmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
FETHİYYE EVRADI BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Allahu Tealanın yarattığı taneler sayısınca LA İLAHE İLLALLAH derim Allahu Tealanın hayatı sayısınca LA İLAHE İLLALLAH derim Allahu Tealanın yarattığı küçük taşlar sayısınca LA İLAHE İLLALLAH derim Allahu Tealanın kelimeleri sayısınca LA İLAHE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Resûlullah'ın tavsiye ettiği ve sahih kaynaklarda yer alan bazı salavâtlar yanında, İslâm âleminde Hz Peygamber sallallâhu aleyhi ve sellemden sonra birçok ilim adamı, imam ve muhaddis çeşitli şekillerde onu öven salâvâtı şerîfeler yazmışlar ve bilahare bunları toplayan çeşitli kitaplar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt