Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu Hayattaki En Büyük Lüksünüz Nedir?

Hoş geldin! Mardini05 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Bu Hayattaki En Büyük Lüksünüz Nedir?
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bu Hayattaki En Büyük Lüksünüz Nedir? Herkesin kendince bir yaşamı, kendince zevkleri vardır diğer taraftan bireysel lükslerimiz vardır Oysa lüks deyince 5 yıldızlı oteller, limuzinli yolculukları kastetmiyorum burada Bazen vakitsizliğin bunalmışlığında bir kitabı okuyup bitirebilmektir bireysel lüks, ara sıra en katı rejimlerin ortasında bir porsiyon tatlıdır, bazen yıllardan beri gurbetin acısından bir haftalık da olsa kurtulmaktır, ara sıra de monotonlaşan işlerden bir günlüğüne de olsa kaçmaktır Sizin bireysel lüksleriniz var mı bu hayatta?  

Similar threads

Sünnet nedir sünnet derisine nasıl bakım yapılır ? Sünnet derisi, penisin ucunu örten ve koruyan gevşek bir cilttirBir çocuğun sünnet derisi katiyen şiddetle çekilmemelidir Sünnet derisinin iç katmanı penis başının yüzeyini yumuşak, ıslak ve hassas tutan bir mukoza zarfıdırSünnet, sünnet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Snowboard Nedir Nasıl Yapılır, Uludağ Snowboard Pistleri Snowboard'un bu dek popüler bir spor olması fazla eski bir tarihe dayanmamaktadır Popülaritesinin doğumu 1990'lı senelerdir Ast bu zaman Türkiye için geçerli değildir Türkiye'de 19931994 yılında bir takım kişiler kadar yapılmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Psikolojik bir yeme bozukluğu olan ve anoreksiya nervoza ile karıştırılabilen bir rahatsızlıktır bulimia Bilhassa genç kızlarda görülen bu hastalığa son zamanlarda genel itibari ile kadınlardan farklı sebeplerle, erkeklerde de rastlanmaya başlanmıştır Aile içi çatışmalar, yaşanan trajik olaylar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Pirozom, okyanusta bulunan ilginç, jelatinli ve biyolüminesan bir yaratıktır Fiilen tulumlar olarak bilinen bir deniz hayvanları kolonisidir Pirozomlar uzun süre hayranlarını büyülemiştir Amerika Birleşmiş Devletleri ve Kanada ’nın batı kıyısındaki gizemli nüfus patlaması sebebiyle yaratıklara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
858,505Konular
982,610Mesajlar
33,036Kullanıcılar
TorquuSon üye
Üst Alt