iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar 4 aydır konuşuyoruz Ne o kadar kanka gibiyiz ne sevgili gibi Her an konuşmuyoruz fakat konuştu mu da sona ermek bilmiyor
En son şu tavır oldu ve benim canımı sıktı
+ şşşşşşşt ( 01:52) ( gece )
efendiim
+ Nabeer
Allaha şükür senden naber ?
+ Allaha sukur ıyıyım senden naber
Takılıyorum o kadar sen?
Eyı be nolsn sendeeen
+ sen iyi misin şuan ?
pardon ya karıştı sen salla o dediğimi
+ işlenmiş salladım
uyuyum ben en iyisi sabahtan kalkcm iyi geceler
+ cilalı iyi geceler
Sana da
şşt yazan o acaba kötü bişey mi oldu veya ben mi yanlıs bişey yazdım diye düşnüp drdum daha önce numarasını almştım ama gece mesajlaşırken uyuyakalmış ben de sinirlenip silmiştim
şu anda yeniden istesem mi bi mazeret bulup ?
ben onu seviyorum o da bana cok iyi davranıyor gecen sene teklfi etmiştim kabul etmemişti hediyeler almıştım bu sene o hediyelere cok sevindiğini falan söyledi bi konuştumu susmak bilmiyoruz 34 saat yani bütün belirtiler olumlu yönde ama bende kendime güvenszlik var ve okulda bittiği icin bundan böyle yüzyyüze görüşemiyoruz napmalıyım ben şu anda
biri hafıza verebilir mi yazmalı myım sizce ona
En son şu tavır oldu ve benim canımı sıktı
+ şşşşşşşt ( 01:52) ( gece )
efendiim
+ Nabeer
Allaha şükür senden naber ?
+ Allaha sukur ıyıyım senden naber
Takılıyorum o kadar sen?
Eyı be nolsn sendeeen
+ sen iyi misin şuan ?
pardon ya karıştı sen salla o dediğimi
+ işlenmiş salladım
uyuyum ben en iyisi sabahtan kalkcm iyi geceler
+ cilalı iyi geceler
Sana da
şşt yazan o acaba kötü bişey mi oldu veya ben mi yanlıs bişey yazdım diye düşnüp drdum daha önce numarasını almştım ama gece mesajlaşırken uyuyakalmış ben de sinirlenip silmiştim
şu anda yeniden istesem mi bi mazeret bulup ?
ben onu seviyorum o da bana cok iyi davranıyor gecen sene teklfi etmiştim kabul etmemişti hediyeler almıştım bu sene o hediyelere cok sevindiğini falan söyledi bi konuştumu susmak bilmiyoruz 34 saat yani bütün belirtiler olumlu yönde ama bende kendime güvenszlik var ve okulda bittiği icin bundan böyle yüzyyüze görüşemiyoruz napmalıyım ben şu anda
biri hafıza verebilir mi yazmalı myım sizce ona