Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu İhanet Sayılır mı Sizce ?

Bu İhanet Sayılır mı Sizce ?
0
180

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
6 aydır konuştuğumuz bir kız var,1 sene platonik takılmışKızın benden hoşlandığını biliyorumBende ilk ilk olarak elektrik almadım ama kestirip atmamı söyledi en yakın kız arkadaşıBelki ilerleyen zamanlarda alırım o sinerjiyi diye konuşuyoruz lakin ta ancak 3 gün önce biriyle tanışana kadarDershaneden çıktık karşıya geçip otobüs'e binicez
Kız yanımdaÖndede bir kız var aramızda yarım metre değilAraba yanından çabucak geçti ben kızı çekmesem kolundan tutup olur ya şu lahza hastanedeydiKızı tam çektim asgari 10 sn hiç çıt çıkmadan gözlerinin içine bakmışımdır benzer şekilde odaSonra birşeyiniz varmı dedimHayır değil deyip teşekkür etti
Karşıya geçtik otobüse bindik kız arkadaşım trip atıyorduO mesaj atmadı bende atmadım mesajKızdan baya etkilenmiştimDünde kızı bizim dershanede gördümSelamlaştık ve kız kendini tanıttı her tarafta teşekkür ettiBunu görmüş kızın arkadaşlarından biri dururmu yetiştirmiş
Kızı en son sinirle tuvalete sırası gelmişken gördüm ve çevirdim resmi olarak itti beniBugünde kız faceden eklemişİlk attığı mesaj ''tesadüf mü ?''Daha cevap atmadım ama kalbim bu kıza yönlendiriyor beni lakin vicdanım öbür kızın yanında
Bir tarafta vefalı bir kız diğer tarafta ise kendimi görüyorum Napsam ikilemdeyim Keza kızın arkadaşıda mesaj atmışİhanete uğrayan bir kadının yapcaklarını aklının ucundan bile geçiremezsin diyeŞimdi biz kızla yalnızca konuşuyoruz yaptım ihanet sayılmaz ancak deneme süreci :S