Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bu itiraflar gercekten cok komikkkkkkkkk

bu itiraflar gercekten cok komikkkkkkkkk
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
bu itiraflar gercekten cok komikkkkkkkkk İşte ! aradığım kız bu Birincil yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı Elini çantasına attı Kurcaladı, kurcaladı Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu Bir türlü bulamadı Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o lahza aradığım kız bu dedim Pişmanlık Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi; 'Keşke korunsaydım' sezgi 6 His filmini izledin mi dedim Hayır lakin fazla övdüler dedi Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim dedim Derhal izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lüzumlu önce dedi SustumGülmedim bile Bundan Böyle görüşmüyoruz Öncelik Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının 'benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'buraya gelmeden önce mi?' cevabını vererek evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın ol duğunu söylememe bilmem lüzum kaldı mı? Suyu ısıt Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum Ihtiyar amca hanımına şöyle dedi: 'Hanım suyu ısıt;olursa olur olmazsa dere demleriz' Hala gülmekteyim Maalesef Kaybettik Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine içeren, ama yarım saat sonradan doktorun 'maalesef annenizi kaybettik'demesiyle annelerinin öldüğ ünü öğrenemeyen(!) bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktorubir hoş döven komşularım var duyurulur Ramazan geldi her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu bozulmasın diye bana 'kanka' diyor ya Danger Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de 'Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasında kahkahalarla güler yüzlü teyzemi nerelere göndersem acaba? Kıbleye çevirin Bu zamana değin hiçbir şeyi alkışlatamamıştım baht bugüneymiş Lütfen o büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin Haberi gördüğümde ben pek yaptım da Efendi Çocuklar Lütfen bir beğeni da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda zap yaparken, Aydın ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunları çok severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor,terbiyeli çocuklar' dedi Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi: 'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz' Arkadaşımın sevgilisi komiser Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken; 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane orpu var Tamam' diye bir telsiz anonsu gelmiş Erkek arkadaşı fazla utanmış ve derhal telsize sarılıp telsizin öteki ucundaki memura; 'Bu ne biçim anons, malum bayan deyin biz anlarız' diye fırça atmış On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş 'Komiserim umulan kadınlar orpu degilmiş Tamam' Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıkl ara bakıp; 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu Balıkçı da cevabı anında yapıştırdı: 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz' 1549147491 1549147491 buitiraflargercektencokkomikkkkkkkkk5c561d681ed26buitiraflargercektencokkomikkkkkkkkk5c561d681ed26 http:wwwaskforumnetimagessmiliesbiggringif 1549147491 1549147491 buitiraflargercektencokkomikkkkkkkkk5c561d681ed26buitiraflargercektencokkomikkkkkkkkk5c561d681ed26 http:wwwaskforumnetimagessmiliesbiggringif