Bu Dek da Görgüsüzlük Olmaz ancak! madonna haberleri, madonnanın yeni imajı, 2019 madonnanın yeni imajı Kendimi bildim bileli nasıl Türkiye'nin süperstarı Ajda Pekkan gibi dünyanında süper starı Madonna'dır Bayan yıllar geçtikçe yaşlanacağına daha çok gençleşiyor Şarap gibi bayan dedikleri bu olsa lüzumbukadardagorgusuzlukolmazki5c4dfbc711c1balt Big Grin Yaptığı müzikten, kıyafetleri, saç modelleri ve yaşam tarzına kadar Madonna birçok kişinin misal aldığı bir artist Taki son imajını şahsen görene değin bende pek düşünüyordum Görgüsüzlüğün resmen dibini sergileyen Madonna dişlerine 24 adet elmas taktırarak hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı Bana kadar de keza görgüsüzlük hemde dış görünüş olarak son derece eleştirelirimi bölge Madonna'nın yeni imajı ile ilgili ayrıntı habere geçiyorum 8446 8446 bukadardagorgusuzlukolmazki5c4dfbc744ed9bukadardagorgusuzlukolmazki5c4dfbc744ed9 350 660 1208201916201058206192jpg8446 Bu Kadar da Görgüsüzlük Olmaz ki! 1208201916201058206192jpg8446 Bu Kadar da Görgüsüzlük Olmaz ki! Pop müziğin yaşamış efsanesi Madonna, yaşına karşın genç kalan isimler arasında Bilhassa yeni imaja oldukça yük veren Madonna, yaptığı çılgınlıklarla ön plana meydana çıkan isimler arasında Madonna'nın yeni çılgınlığı ise parıl parıl parlayan elmas dişleri oldu İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; 54 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, Fransa'nın güneyinde düzenlenen Menton Müzik Festivaline kendisinden yaşça küçük olan Brahim Zaibat ile birlikte katıldı Dişlerine 24 adet elmas taktıran şarkıcı, dişlerinin bu yeni görüntüsüyle görenleri şaşırttı Gazeteport