Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu Kahve Tarifi Kaçmaz

Bu Kahve Tarifi Kaçmaz

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bu Kahve Tarifi Kaçmaz İçin Malzemeler

*1 Küçük fincana 1 tatlı kaşığı türk kahvesi
*1 Büyük fincana 2 tatlı kaşığı türk kahvesi
*1 çay kaşığı hindistancevizi yağı
*12 (yarım) çay kaşığı vanilya
*1 çay kaşığı kakao
*Nohut büyüklüğü tanesi kadar taze zencefil
*23 damla portakal suyu

Bu Kahve Tarifi Kaçmaz Yapılışı İyi akşamlar şuan vereceğim kahve tarifi sizin ve gelen misafirlerinizin vazgeçilmez listebaşı kahveniz olucak Nerden mi biliyorum bu tarifi öğrenip uygulamaya başladığımdan beri en favori içeçeğimiz nerdeyse ,yani bizim liste başını çeken favori kahvemiz Bu akşam hazırlarken sizlere de tarifini vermek istedim Emin olun bu tarif kaçmaz varsa malzemeniz hemen yapın derim Hatta türk kahvesi sevenler bu lezzete 5 yıldız veriçektir bu kadar garanti Yapan arkadaşlarımdan kahve hakkında yorumlarını almak isterim
İlk önce kahve fincanınız büyükmü küçükmü yukarıda belirtim kahvenizi ona göre atalım cezvemize fincanımızın büyüklüğünde suyumuzu kahvemizi ekleyelim
Kahve fincanının büyüklüğü kadar kahve
1 çay kaşığı hindistan ceviziyağını ekleyelim
12 çay kaşığı vanilya
1 çay kaşığı kakao
Nohut büyüklüğü tanesi kadar taze zencefil
23 damla portakal suyu
Hepsini homojen bir şekilde karıştırıyoruzKarıştırdığımız kahvemizi birde çok kısık ateşte şöyle şölen kıvamında pişmesini istiyorsanız tabi şu tatilde* içtiğimiz köz üzerinde ki gibi olmasa da şimdi size* söyleyeceğimTeknikte bu işi azda olsa aratmıycak şekilde nedir derseniz Şimdi* tavanın üzerine tuz koyuyoruz evet bildiğimiz tuz ve cezvemizi* bu tuzun üzerine otutturuyoruz Ateşi de kısık alıp* çok iyi karıştırdığımız kahvemizi içli içli pişirmeye bırakıyoruzEvet pişen kahvemizin keyfini çıkarmaya* bakınAfiyet olsun
Kahvemizin keyfini çıkarırken bu keyif bize ne faydası var sıralayalım:
Yorgunluğu alır ve mütiş enerji verir
Kahvenini içine hindistan ceviziyağı kattığımızda vücudumuza nem verip onu vücud da hapsedip kuruluğu engelliyor
– Kahvenin içindeki vanilyanın etkisi ise sürekli bilgisayar başı yoğun tempo aşırı gerğin ortamda kişiye rahatlık ve enerji veriyor
Zencefil zaten vücudumuzun kalkanı mikroplarla savaşan zırhlı bir savaşcı portakal suyu güzel yumuşak aroması
Bu kadar güzel koruyucular varken birde içerken büyük keyif alması bu işin artısı Daha ne olsun Bu kahvenin mimarı tarifin sahibi SEVGİLİ ŞEMS Aslan seni çok seviyorum iyi ki varsın

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt