Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu "Kardeş" dediğine abayı yakmak varya, adamı öldürür.

Bu "Kardeş" dediğine abayı yakmak varya, adamı öldürür.
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Tıpkı öyle, bılenler bılır cok buyuk cabalarımla kendımı bı cıkmazdan kurtarayım derken baştan bı cıkmaza coktan soktugumu anladım 5 senedır bı kızın pesındeydım ve bana bu zamanda en çok yardım olan hep yanımda olan yedıgımız ıctıgımız öbür gıtmeyen kardeş dedıgım kız arkadasıma asık oldum Bu durumdan ılk baslarda utandım 23 ay kımseye soylemedım, sonradan yakın arkadasıma anlattım ve biraz zamana bırak sonradan söylersincevabını aldım Nitekimde öyle oldu bıraz daha bekledıkten sonra kız arkadasımla tartıstıgımız gun ona bunları soyledım onun bana bana karşısında bişeyler hissetmenden korkuyorum ?yazmasıyla her bişeyı soyledım, ve 1 hafta oldu benımle konusmuyor, yani nasıl anlatsam o benim bi parçam olmuştu ben onu görmeden yapamazdım, bu ona aşık olmadan oncede boyleydı, ona bu soyledıklerımı unut hıcbırsey olmamıs gıbı konuyu kapatalımdedim ve ona yalnızca sana hiçbizaman yalan söylemediğim ve söyleyemeyeceğim için bunları sana söyledimdedim cunku bana o sormuştu bıraz tartışıp olayın kapanacagını dusunmustum lakin cok fazla sert cıktı onun bana gercekten deger verdıgını bıldıgım ıcın benden kolay basit vazgeçecegınıde sanmıyorum acıkcası, bu yuzden onunla bı sekılde konusmam gerekli ve son olarak ona bunu soylerken hiç bi beklentım yoktu ve halada yok benım ıstedıgım sadece eskısı gıbı almak,onu kaybetmemek, napmam lüzumlu ?

858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt