iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar merhababundan 7 yıl önce evvel hoşlandığım bi kız vardıKızla benzer lojmanda oturuyordukBen buna iyiden iyiye aşık olmaya başladım Hatta ona artistlik yapmak için bisikletin üstünde yapmadığım maymunluk kalmadı Fakat gel gör fakat kızı fazla baskı güldürebilirsiniz O derece fakat ben yeniden seviyodum Daha Sonra kızın benden bi yaş büyük olduğunu öğrendimLakin bu bile engel olmadı onu sevmeme5 sene benzer lojmanda kaldıkArkadaş çevremiz bile aynıydı neredeyseEn sonunda kendi kendime karar verdimKızın yanında gidip ondan hoşlandığımı söylicektimFakat bi sorun vardıArkadaşlarımız,babalarımız bile arkadaştıBu durumu kıza anlatırsam yani ondan hoşlandığımı ona söylersem ters vermesini bırak, dalga geçmesi, arkadaşlarımıza anlatması vs ben fena duruma düşerdimgerisini siz anlayınneyse ben sevdiğimi gidip kıza söyliceme onun kız kardeşine söyledimAradan bi hafta geçtiBen bizim kapının önüne indiğimde onunda diğer bi kıza bişe anlattığını duydummeğerse küçükl kız gitmişAblasına söylemiş Bu abi seni seviyo diyeO günden sonradan ne ben ona bişe söyledim Ne de o bana bişe sorduOradan taşındıkAradan 3 sene geçtiben onu aklımdan bi türlü atamadımHep onu düşünüp durdumhenüz 3 hafta olmadıBenim akşamları staj çıkışı bindiğim bir servis var Ona binmiş bekliyordum servisin kalkmasınıBir den önümden o geçtiİnanamadımServise bindiBen onu görünce elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilemedimKalbim ilginç bi şekilde atmaya başladıHani o olaydan sonradan hiç konuşmamıştık yaO yüzden şayet dedim benden uzaktan bi koltuğa oturur sandımAma o geldi tam arkama oturduBense heyecandan ölecek duruma geldimİşin kötüsü babasıda o servisin şoförüServis dolu babamım arkadaşlarıyla gidip kızın yanında otursam bi muhabbete başlasamTers bi cvp vermesinden korktumNeden derseniz bir sürü adam varYarım saat sürmeden babamın kulağına giderOğlum böle böle yaptı diyeBen önde o arkada gittikbenim ineceğim yere yaklaşınca içimden telefon numaramı yazıp kıza devretmek geçti ama veremedimŞİMDİ İSE KÖPEKLER GİBİ PİŞMANIMzaten fazla önceleride ( 67 yıl öncesinde) kızla azıcık ters gibiydik yani hep zıt cvp verirdibi arkadaşıma bu konuyu arkadaşıma anlatınca o da kızlar hoşlandığı erkeklere böyle zıt davranır kızar filan dedi
Ne olursa olsun ben onu tekrar fazla seviyorumOnsuz duramıyorumHer anım düşünmekle geçiyorYaş problem değil benim için
ŞİMDİ SİZDEN Bİ CVP AÇIKLAMA NASIHAT NE DERSENİZ ARTIK Bİ YARDIM EDİN BANA
Ne olursa olsun ben onu tekrar fazla seviyorumOnsuz duramıyorumHer anım düşünmekle geçiyorYaş problem değil benim için
ŞİMDİ SİZDEN Bİ CVP AÇIKLAMA NASIHAT NE DERSENİZ ARTIK Bİ YARDIM EDİN BANA