Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bu kız benden hoşlanıyor mu

Bu kız benden hoşlanıyor mu
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Efendiler bayanlar bir sorum var Bir kız var bana cok yakın davranıyorServisteyiz ben birincil binenlerdenim işte gidiyorum en arkaya oturuyorum o kızda ta gelip yanıma oturuyor benle muhabbet kurmaya çalışıyor tenefüslerde beni keserken 5 6kere yakaladım durduk yere nbr burak benimle niye konuşmuosun gibi şeyler diyorYanımda otururken okulu seviyor musun dedim hayır arada seviyorum ama en çok servisi seviyorum dedi güldü tabi bu lafı dedikten 4 5gün daha sonra bu söz kafama donk etti azıcık odunumdur kız yaklaşmaya çalıştıkca ben uzaklaştırdım ben bir soru sorarım sonradan ardındaki 5 6soru sorar bana sınav nasıl geçti kaç beklion cart curt Sırf ben maç izle dedim diye maç da izledi yanına gidince mükemmel davranıyo hiç daha terslemedi bana defalarca yakınlaşmak istio gibime gelio birazcık odun oldugumdan sabahları günaydın demem birincil o günaydın diyor servisten inerkende iyi akşamları hiç yetersiz etmiyor bol bol benle konuşmak istiyor derhal bu kız benden hoşlanıyor mu yahut öylesine mi ?

Similar threads

selamlama arkadaşlar, dershande önceden tanıdığım bir kıza aşık oldum, kızda benden hoşlanıyor ( kızı çekip direk seni seviyorum dedim 12 aydır yüzlerce bulgu var ve bana hiç ters davranmıyor) kızla sabahları falan merhabalaşıyoruz anca çok muhabbet değil, arada karşılaşınca filan kıza kendisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Merhabalar; Okulda bir kız arkadaşım var ve okul çıkışı hep birlikte gideriz güleriz egleniriz her şey cilalı fakat bana kesintisiz daha aşağı sınıflarla dolaşma,onla dolaşma bunla dolaşma felan diyorduGeçen gün selamlama vermemisim diye söylev yaptı noluyo dedim işte durumu anlattı çözdük en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Okulda benzer sınıftayız ben tavır açmadan kendisi konuşma açıyor, aralıksız bana bakarken yakalıyorum tabii bende bakmıyorum bakıp yüzümü çeviriyorum Sizce bu kız benden hoşlanıyor mu? Ben bambaşka bir kızdan hoşlanıyorum Gerçi bundan böyle o kadar fazlada hoşlandığım kız değil hevesim geçti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Öncelikler herkeze merhabaDirek konuya gireyimm Arkadaşlar , dershaneden bir kız arkadaşım varMsnde konusuyoruzKişisel iletisine ''Mehmet'i Çok seviyorum'' , ''Ben mehmetten özel kimseyi tanımadım'' gibi şeyler yazıyorMsn'de seni çok seviyorum diyorBende ona dıyorumOnların sınıfında birisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Selamlama Arkadaşlar ben böyle okulda herkesle konuşmaya çalışırım genel olarak böyle okulda 2 kelime konuşmuşluğumuz var fakat sosyal medyada bisürü konuşuyoruz onla böyle hergün nasılsın naber filan pek konuşuyoruz ben ona bi mesaj gönderdim seni seviyorum felan filan dedim sonrada demiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt