Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bu kız benden hoşlanıyor mu ?

bu kız benden hoşlanıyor mu ?
0
218

Similar threads

Okulda benzer sınıftayız ben tavır açmadan kendisi konuşma açıyor, aralıksız bana bakarken yakalıyorum tabii bende bakmıyorum bakıp yüzümü çeviriyorum Sizce bu kız benden hoşlanıyor mu? Ben bambaşka bir kızdan hoşlanıyorum Gerçi bundan böyle o kadar fazlada hoşlandığım kız değil hevesim geçti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Efendiler bayanlar bir sorum var Bir kız var bana cok yakın davranıyorServisteyiz ben birincil binenlerdenim işte gidiyorum en arkaya oturuyorum o kızda ta gelip yanıma oturuyor benle muhabbet kurmaya çalışıyor tenefüslerde beni keserken 5 6kere yakaladım durduk yere nbr burak benimle niye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Merhabalar; Okulda bir kız arkadaşım var ve okul çıkışı hep birlikte gideriz güleriz egleniriz her şey cilalı fakat bana kesintisiz daha aşağı sınıflarla dolaşma,onla dolaşma bunla dolaşma felan diyorduGeçen gün selamlama vermemisim diye söylev yaptı noluyo dedim işte durumu anlattı çözdük en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Ben bi akrabamızın oğluna aşığım hemde sırılsıklam sanki o da benden hoşlanıyor gibi ya da onu sevdiğim için bana öyle geliyor nasıl hoşlandığını zannediyorsun derseniz ; normalde öylemi bilmiyorum lakin onun yanındayken fazla komik bol bol espri yapıyor ama biraz da cool davranıyorMsn de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Ben bi akrabamızın oğluna aşığım hemde sırılsıklam benzeri o da benden hoşlanıyor gibi ya da onu sevdiğim için bana o kadar geliyor nasıl hoşlandığını zannediyorsun derseniz ; normalde öylemi bilmiyorum fakat onun yanındayken fazla gülünç bol bol espri yapıyor ama azıcık da cool davranıyorMsn de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,498Konular
982,064Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt