Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Okulda benzer sınıftayız ben tavır açmadan kendisi konuşma açıyor, aralıksız bana bakarken yakalıyorum tabii bende bakmıyorum bakıp yüzümü çeviriyorum Sizce bu kız benden hoşlanıyor mu? Ben bambaşka bir kızdan hoşlanıyorum Gerçi bundan böyle o kadar fazlada hoşlandığım kız değil hevesim geçti...
Efendiler bayanlar bir sorum var Bir kız var bana cok yakın davranıyorServisteyiz ben birincil binenlerdenim işte gidiyorum en arkaya oturuyorum o kızda ta gelip yanıma oturuyor benle muhabbet kurmaya çalışıyor tenefüslerde beni keserken 5 6kere yakaladım durduk yere nbr burak benimle niye...
Merhabalar;
Okulda bir kız arkadaşım var ve okul çıkışı hep birlikte gideriz güleriz egleniriz her şey cilalı fakat bana kesintisiz daha aşağı sınıflarla dolaşma,onla dolaşma bunla dolaşma felan diyorduGeçen gün selamlama vermemisim diye söylev yaptı noluyo dedim işte durumu anlattı çözdük en...
Ben bi akrabamızın oğluna aşığım hemde sırılsıklam sanki o da benden hoşlanıyor gibi ya da onu sevdiğim için bana öyle geliyor nasıl hoşlandığını zannediyorsun derseniz ; normalde öylemi bilmiyorum lakin onun yanındayken fazla komik bol bol espri yapıyor ama biraz da cool davranıyorMsn de...
Ben bi akrabamızın oğluna aşığım hemde sırılsıklam benzeri o da benden hoşlanıyor gibi ya da onu sevdiğim için bana o kadar geliyor nasıl hoşlandığını zannediyorsun derseniz ; normalde öylemi bilmiyorum fakat onun yanındayken fazla gülünç bol bol espri yapıyor ama azıcık da cool davranıyorMsn de...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.