Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

bu kız beni seviyormu?

bu kız beni seviyormu?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhababen market işine yeni geldim ve burda bir kızdan hoşlandımben kasiyer gibi çalışmağa başladımve ben burda 23 gün bu işi öğrenmeliydimbir kasiyerin yanına öğrenmeye başladımve bir az zamandan daha sonra kız geldisonradan kız geldi kasasınave bana bu işden anladığımı ve beni eğitmek için kendi kasasına çağırdıve sürekli benim yaşımı soruyordu yaşadığım yeri soruyordudiğer kasaya gidince beni kendi kasasına çağırıyordubenim yanımda saçını düzeltiyor ve benim yanımdayken saçıyla oynuyorsonradan beni diğer markete gönderdilerFakat kafamı karıştıran durum olduBen kızı facebookta buldumona arkadaşlık gönderdim ve kız kabul ettive ona mesaj yazdımo benim bu gün markete geldiğimi söyledi ve neden selam vermediğimi sorduben selamlama verdiğimi sonrada diğer markete hedeflemek için gittiğimi ve buna benzer tavır yazdıktan sonradan bana sana işlerinde başarılar dediŞimdi yardımınız lazımYani siz söyleyin kızın içinde bana aleyhinde açlık varmı?yahut bana öyle gelmiş kızın yardım severliyini güleryüzlüyünü aşk sanmışımLütfen takviye edinBu işin arkasınca gidim yahut boşu boşuna

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt