Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bu kız için değer mi ? Ne düşünüyorsunuz beklemelimiyim ?

Bu kız için değer mi ? Ne düşünüyorsunuz beklemelimiyim ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
10 aylik iliskim vardi cikmaya başladığımız 3 ay daha sonra ailesi ogrenmislerdi iliskimizi ve kars ciktilar cunku 21 yasindaydi bense 19 yasindayim ve ailesi herhangi bir iliskisi olmasini istemiyordu

ben arkadaslari araciligiyla ona ulasip baştan birlikte olduk Emrindeki hala korkuyordu 4 defa ayrildik ve her ayrilmamizda 2 hafta sonra geri bana mesaj atiyordu yani bana sensiz yasayamam felan diyordu ben her gelmesnde affettim onu*

simdi 2 gün önce ablasi ogrenmisti iliskimisi felan karsi çıktı ve kiz arkadasimdan yasim kucuk oldugu icin ayrilmamizi istedi , ablasi baska sehirde yaşıyor bayram için 2 Günü yasadigimiz sehre gelicekti , kiz arkadasim yine her günkü gibi yina aynisini yapti , ayrilmak istedi bende tamam engellersen yoluna cikmam dedim o sirada tam babasi geldi ve simdi babam geliyor yarin konusalim dedi , ertesi gün yeniden sordum evet ayrilalim dedi bende işlenmiş engelle dedim böyle yapma boyle ayrilmak istemiyorum dedi istedigin gibi engellersen yoluna cikmam dedim oda seni cok seviyorum lakin kavusamayiz okadar yıl var dedi seni cok üzdüm dedi kendine iyi bak dedi ve ayrıldı benden*

numarasini degistirdi büyük ihtimal daha dogrusu simdilik bir numarasi yok lakin alir 2 3 gün sonradan sanırım , sizce beklemeye değer mi?

Yani ne düşünüyorsunuz bu durum hakkinda , be?leme?imiyim ? Ona ulasmaya calismalimiyim ?

dip anekdot ; önceki başlığımda öyle detaylı yazmadım her yerde başlık açtım kb arkadaşlar

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt