iltasyazilim
FD Üye
arkadaslar ben almanyada oturuyorumtemmuzda ben 1 ayligina türkiyeye izine gittim ve orda ben bir kiza asik oldum kiz akrabamiz oluyo uzak istekizla birincil basda konustuk ve sonradan kendisine cikma öneri ettim ve kendisi korkuyorum dedi bana bende sordum niye diye kendisi bana kimsenin duymamasini söyledi bende tamamlanmış dedimdaha sonra kiz benden biras vakit istedi bende bitmiş dedim1 hafta valan bekledim ve her yerde sordum kendisi bu seferde olmaz dedisonra sordum sebebi ne kendisi bana bir sebebi yok söyledikiza hergün mesaj valan attim aradim ginede olmaz arama dedi bana kizin ailesi valan daima biliyor hepside olumlu bakiyohatta kizin evine bile gittim annem ve babamla kiza baktigimda kiz gülümsüyodu bana,,,daha sonra son günüme dek mesaj attim ona seni seviyorum diye kiz son günümde bana evet dedisonra ben buraya geldim ve 2 hafta valan konustuk ondan sonra baştan aradim onu bana birden seni üzmek istemiyorum ama olmazdediben onu 3 hafta boyunca hergün aradim fakat birtürlü telefonu acmiyo acsa bile beni arama kuytu birak diyoben onu suan 1 haftadir aramiyorum ne yapacagimi bilemiyorumburaya geldim geleli bu kiz degisti Arkadaslar ivedi yardimlarinizi bekliyorumben suan ne yapiyim bilmiyorum bu arada kiz 16 , bendekizin akrabalari bile burda